joi, 8 mai 2014

Petrolul Ploiești a învins pe FC Vaslui cu scorul de 3-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa cu numarul 31 a Ligii I.
abs8756În urma acestui rezultat, Petrolul a ajuns la a cincea victorie consecutivă în campionat, ultimele trei cu același scor, 3-0.  Marcatorii "lupilor" au fost Toto Tamuz (27 , 54) si Adrian Mutu (64). In minutul 81, Petrolul își putea majora avantajul pe tabelă la 4-0, însă Ianis Zicu a ratat o lovitură de la 11 m, obținută de același Tamuz.
Cu victoria din această seară, Petrolul rămane neînvinsă in Liga 1 din 6 octombrie (0-1 la Mediaș), în timp ce pe stadionul ''Ilie Oană'' a pierdut ultima oară în 30 septembrie 2012 (1-2 cu Steaua Bucuresti). Din septembrie 2012 si până în prezent, "găzarii" au adunat 17 victorii si 11 egaluri.
Omul meciului din această seară, internaționalul israelian, Toto Tamuz a trecut prin momente dificile în această seară pe Ilie Oană. Când mai erau câteva minute de joc, până la fluierul final, atacantul a ieșit de pe teren pentru a primi îngrijiri medicale după ce a căzut extrem de rău la faza penalty-ului ratat de Zicu. Ulterior, israelianul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru mai multe investigații.
Conform dolcesport.ro în urma radiografiei realizate la spital, medicii au stabilit diagnosticul lui Toto Tamuz: traumatism toracic.  Acelasi site a precizat că atacantul "găzarilor" a părăsit unitatea medicală într-un scaun cu rotile.
* In tribunele stadionului Ilie Oana, la meciul de ieri seară au luat loc si viitorii petroliști,  Patrick N'Koyi (24 de ani) si Gevaro Nepomuceno(21 de ani), ambii transferați de la formația olandeză, Fortuna Sittard.

Caseta tehnica
Petrolul Ploiesti - FC Vaslui 3-0 (1-0)
Marcatori: Tamuz (27,54) , Adrian Mutu (64)

Petrolul (4-2-3-1): Pecanha - Alcenat, Geraldo, Gerson, Guilherme - Hoban, De Lucas (75 Marinescu) - Albin, Mutu (72 Zicu), Teixeira (68 Priso) - Tamuz. Antrenor: Razvan Lucescu

FC Vaslui (4-2-3-1): Straton - Buziuc (81 Mareș), Prahic, Balaur, Popovici (65 Pătulea) - Madson, Razzotti - Enescu, Antal (78 Neniță), Abelairas - Temwanjera. Antrenor: C. Botez

sursa foto:prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.