joi, 15 martie 2012

ESTE OFICIAL!! FC PETROLUL ARE NOI ACTIONARI! Sa fie intr-un ceas bun!!

sursa foto:ziarelive.ro

Astazi 15 martie 2012 devine o zi istorica pentru viitorul echipei FC PETROLUL PLOIESTI. PETROLUL ARE NOI ACTIONARI!!!

Conform siteului oficial http://www.ploiesti.ro/ astazi s a definitivat si ultima etapa din ceea ce va insemna relansarea fotbalului ploiestean , respectiv renasterea unei echipe de traditie din fotbalul romanesc , FC PETROLUL PLOIESTI. Aceasta ultima etapa consta in aceea ca Primaria Municipiului Ploiesti  a primit si ultimile si cele mai importante garantii cerute catre viitorul actionar, in valoare de 600 000 de euro, aceasta suma reprezentand eventuala datorie datorata de catre club in urma controlului ANAF.
Cu alte cuvinte inseamna ca nimic nu mai sta in calea semnarii actelor ce vor consfinti trecerea marcilor inregistrate apartinand FC Petrolul,in patrimoniul Municipiului Ploiesti, si ca vom avea oficial un nou actionar majoritar la Fc Petrolul Ploiesti. Ca va fi Daniel Capra sau Florian Walter din vara nu ramane decat sa mai asteptam inca putin! Important este ca Petrolul a redevenit al nostru, al ploiestenilor si ca am scapat de "La Piovra" Luca &CO.
 Mai jos aveti comunicatul oficial si istoric al Primariei Municipiului Ploiesti :

 15 martie 2012
Primaria Municipiului Ploieşti informeaza ploiestenii ca sunt indeplinite conditiile prevazute in HCL 119/2012 pentru semnarea acordului intre SC Hale si Piete S.A. si Luca Liviu, Bercea Florin, Alexandru Eduard, Sindicatul National Petrom  Energie si Capra Daniel, Capra Alexandru Daniel si S.C. JIF S.R.L. 


sursa: ploiesti.ro

SA FIE INTR-UN CEAS BUN!! La Multi Ani Petrolisti!! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.