sâmbătă, 22 martie 2014

confcpS-au scurs doar două etape de la revenirea lui Răzvan Lucescu în campionatul României, iar lumea a început să-și aducă aminte de supranumele pe care tehnicianul și-l câștigase cu Rapid inclusiv în Europa League: X-Man!
Iar dacă ultimelor două etape îi adăugăm și remiza de la Piatra Neamț, în ultimul meci al lui Contra ca antrenor al Petrolului, atunci se poate spune că formația ploieșteană se află într-o criză evidentă: trei egaluri și un singur gol în ultimele trei meciuri din Liga 1, spre fericirea rivalilor din bulevardul Ghencea.
Cu șapte jucători indisponibili, printre care și Adi Mutu, Petrolul a suferit la Chiajna, unde Răzvan Lucescu a bifat a doua remiză consecutivă de când e pe banca ploieștenilor.
După victoria din primul meci cu Şumudică instalat, Concordia şi-a încercat norocul în minutul zece, prin Wellington, dar omul care a adus trei puncte cu Pandurii a trimis peste din poziție ideală. Pentru Petrolul, brazilianul Romario a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize.
La Chiajna, meciul s-a încins chiar în ultimele zece minute. Priso nu a avut precizie și a trimis peste poartă, iar în celălalt careu ilfovenii au răspuns prin Serediuc. Finalul a prins Concordia în defensivă, echipă care a scăpat fără gol primit și la ocaziile semnate de Geraldo şi Albin. Cu egalul din deplasare, Petrolul rămâne la trei puncte în spatele Astrei, în timp ce rezultatele prahovenilor și ale Astrei din ultima perioadă par să ducă spre o singură concluzie, și anume să Steaua nu mai poate fi prinsă de cele două decât printr-o minune.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna - Petrolul Ploiesti 0-0

Concordia Chiajna: Râmniceanu - V. Dima, Leca, Melinte, Bambara - Papasterianos, Ispir - Onduku (Strătilă '77), Purece (Da Costa '69), Serediuc - Welington (L. Ganea '89). Antrenor: Marius Şumudică.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat (Beţa '46), Manasse, Geraldo, Guilherme - Romario, Teixeira - Zicu (Priso '61), Albin, Walter Fernandez (Camara '73) - Tamuz. Antrenor: Răzvan Lucescu.

sursa:digisport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.