sâmbătă, 17 august 2013

hamza
Petrolul Ploieşti a obţinut doar un egal, 1-1 cu Ceahlăul, în ultima partidă înaintea primei manşe cu Swansea din play-off-ul Europa League.
Prahovenii au început în forţă meciul, deschizînd scorul prin Hamza încă din minutul 6. Părea să fie o victorie simplă în faţa uneia dintre revelaţiile noului sezon. Gazdele şi-au arătat însă din nou fragilitatea pe teren propriu din această vară, bifînd al treilea rezultat de egalitate în campionat, din tot atîtea meciuri.
Ceahlăul a stat la cutie, încercînd să blocheze avîntul "lupilor galbeni". Tactica a dat roade în minutul 72, cînd Golubovici a profitat de o neatenţie în apărarea adversă şi l-a învins pe Pecanha cu un şut pe jos.
Petrolul adună numai 9 puncte după primele cinci etape, cu unul mai mult decît rivala de astăzi.(sursa:gsp.ro)

Declaratii dupa meci

Cosmin Contra: "Sunt foarte suparat pentru ca o echipa care a avut o ocazie a luat un punct. Asta este, ce sa facem, mergem inainte.  Sunt suparat pentru ca in continuare avem ocazii, avem dinamica de joc, atacam non stop si au ajuns sa vina echipele si sa aiba jumatate de ocazie si sa ne ia puncte.

Probabil ca jucam mai bine cand suntem condusi. Cand avem 1-0, avem ocazii, ajungem cu usurinta in preajma careului, dar nu reusim sa concretizam ocaziile. Acum ma ingrijoreaza ca luam aproape meci de meci gol din faza fixa si nu suntem contondeti cand ar trebui sa fim contondenti.
Sper ca baietii sa constientizeze ca avem in fata un meci important, suntem in fata unui meci istoric si trebuie sa-l tratam ca atare. Sa mergem sa nu ne fie frica la Swansea si sa ne intoarcem cu un rezultat care sa ne dea sperante la calificare.
Ii cunosc destul de bine pe cei de la Swansea, formeaza o echipa buna, sunt multi jucatori care au jucat in Spania si ii cunosc destul de bine, cunosc antrenorul, stiu ce joaca", a spus Contra la Dolce Sport.

Hamza Younes: "Am marcat un singur gol şi nu a fost suficient. Echipa adversă nu a avut multe ocazii, dar au marcat. Trebuia să fim mai concentraţi, trebuia să marcăm mai mult de un gol pe stadionul nostru.
Sunt încântat pentru că am marcat, dar nu sunt mulţumit pentru că am remizat şi am pierdut două puncte. Trebuie să uităm de acest meci, trebuie să fim mai concentraţi pentru Europa League.
Cu Swansea este cel mai important meci pentru noi. Este o echipă bună din Marea Britanie. Nu suntem de aceeaşi valoare şi trebuie să fim concentraţi. Trebuie să obţinem un rezultat bun.
Ştim că este o echipă care stă bine fizic, nu o cunoaştem foarte bine. În acestă săptămână vom face analiza video pentru a o analiza şi pentru a vedea care sunt punctele slabe şi punctele puternice ale acestei echipe", a spus Hamza la Dolce Sport.

Vasile Miriuta: A fost un meci foarte greu. Am întâlnit o echipă bună, printre cele mai bune echipe la ora actuală alături de Steaua și Astra. Ne-au dominat în prima repriză, am suferit, am avut și șansă. Dar în partea a doua am ieșit și noi la joc. Sunt mulțumit cu punctul ăsta pentru că Petrolul a fost echipa mai bună.
Jucătorii mei sunt cei mai buni din România, am încredere mare în ei. Au demonstrat-o și azi.
E bine că nu ni se acordă prea mare importanță. Suntem o echipă modestă, în creștere, cu jucători buni care și-au dat seama că putem face lucruri bune la Piatra Neamț, dar numai cu pregătire și seriozitate, a spus Miriuță la Dolce Sport.

Caseta tehnica:
Petrolul-Ceahlaul 1-1(1-0)
Marcatori: Hamza Younes(6')/Golubovic(72')

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme - Mustivar, De Lucas - Boudjemaa, Hamza, Priso - Camara
Rezerve: Bornescu, Hoban, Benga, Grozav, Achim, Romario, Teixeira
Antrenor:Cosmin Contra

Ceahlăul: Jovici - Dumitraş, Marc, Cînu, L. Cazan - Vl. Ichim, Stana - M. Constantinescu, Golubovici, Chitoşcă - E. Jula
Rezerve: Miron, Al. Ichim, Şt. Rusu, Onciu, Ad. Gheorghiu, Ştefănescu, Ţepeş
Antrenor:Vasile Miriuta

Pentru Petrolul, urmatorul meci va avea loc joi de la orele 21.05, in Europa League, acolo unde vor intalni in play-off, mansa tur  formatia galeza Swansea City, ocupanta locului 9 in sezonul trecut din Premier League.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.