vineri, 8 august 2014

Petrolul s-a calificat în stil de mare campioană în play-offul Liga Europa. ”Lupii galbeni” au învins Viktoria Plzen cu 4-1 în deplasare după o evoluție senzațională, după ce terminase
la egalitate (1-1) partida de la Ploiești. Teixeira a deschis scorul, după ce i-a luat fața unui fundaș advers (20), iar Mutu a mărit diferența cu un șut senzațional de la 25 de metri (38). Pilar a redus din handicap cu un șut de la 14 metri (41), iar De Lucas a readus Petrolul în avantaj, după un ”assist” al lui Mutu (44). Tamuz a stabilit scorul final  cu un șut de la 20 de metri, după o pasă a lui Teixeira (68). 4-1 și Petrolul este în play-offul Liga Europa.

 La meciul din această seară de la Plzen, Petrolul Ploiești a fost susținută în tribune de aproximativ 300 de fani. Aceștia au creat o atmosferă incendiară în peluzele de pe ”Doosan Arena”. Vezi mai jos imaginile senzaționale cu ultrașii ”lupilor”
Caseta tehnică
Viktoria Plzen - Petrolul Ploiești 1-4 ( 1-3)
Marcatori: Pilar (40) / Teixeira (20), Mutu (38), De Lucas (43), Tamuz (69)

Viktoria Plzen: Kozacik - Reznik, Hubnik, Prochazka, Limbersky - Horava (Vanek '73), Horvath - Petrzela (Tecl '66), Kolar, Pilar - Bakos (Chramosta '53). Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Gerson, Fanchone - De Lucas, Hoban - Nepomuceno (Mustivar '64), Mutu (Albin '73), Teixeira (Marinescu '83) - Tamuz. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Reznik '17, Prochazka '44, Horvath '44, Hubnik '66 / Tamuz '10.
Arbitri: Benoît Millot (central) - Stephan Luzi, Hicham Zakrani (asistenţi) - Sebastien Moreira (rezervă) - toţi Franţa.

Tragerea la sorţi a partidelor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14.00.

sursa:sportnews.ro
foto:digisport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.