vineri, 22 august 2014

Petrolul a pierdut, prima manşă din play-off-ul Ligii Europa, scor 1-3, iar calificarea în grupe pare doar un vis frumos.

tamuz. petrolul, dinamo zagreb
În minutul 27, Adi Mutu comite henţ în careu, iar Cop transformă lovitura de pedeapsa, cu uşurinţă. Înainte de pauză, Toto Tamuz restabileşte egalitatea, după ce a driblat 3 adversari, în drumul spre poarta adversă.
În repriza secundă, “lupii galbeni” au căutat golul victoriei, dar fără succes pe tabela de marcaj. Mutu a fost cel mai periculos om al Petrolului, însă cei care au marcat au fost tot croaţii. Cu zece minute înainte de final, Cop realizează dubla. Scorul final a fost stabilit la ultima fază a meciului, dupa ce Geraldo a fost eliminat cu ușurintă. Machado l-a învins pe Pecanha din lovitură liberă.

Declarații după meci
Răzvan Lucescu:“Diferenţa a fost făcută de experienţa internaţională. Am reuşit să egalăm, iar în a doua repriză am intrat cu determinare. La acest nivel nu ai voie să faci greşeli. Jocul s-a rupt pentru că n-am marcat la început, iar ei au înscris. A fost o eliminare gratuită la Geraldo. În a doua repriză, croaţii au avut două ocazii şi au marcat două goluri. Poate că în retur, situaţia va fi de partea noastră, dar va fi foarte complicat să întoarcem scorul. Nu vom fi în avantaj, în Liga I, dacă vom fi eliminaţi din Europa, iar Steaua va evolua în grupe”, a declarat Răzvan Lucescu, la sport.ro

Toto Tamuz: ”Nici nu ştiu ce să spun despre acest meci, sunt dezamăgit. Acum, suntem cu toţii într-o stare foarte proastă. Acest meci a fost o lecţie importantă pentru noi. În viitor, trebuie să jucăm mai mult ca o echipă, pentru că acum n-am prea făcut asta. Totuşi, eu cred că putem înscrie trei goluri la Zagreb. La Plzen am marcat patru goluri, deci vom merge în Croaţia încrezători”, a declarat Toto Tamuz.

Caseta tehnică
Petrolul Ploiești - Dinamo Zagreb 1-3 (1-1)
Marcatori: Tamuz (45) / Cop (27, 80), Machado (90+5)

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Gerson, Fanchone – De Lucas, Hoban (50 Mustivar) – Priso (62 Albin), Mutu (cpt) (83 Nepomuceno), Teixeira – Tamuz. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Dinamo: C. Eduardo – Pinto, Simunovic, Simunic (cpt), Pivaric – Ademi, Brozovic – Soudani (46 Machado), Antolic (73 Vukojevic), W. Eduardo (62 Pjaca) – Cop. Antrenor: Zoran Mamic.

Au arbitrat: Daniele Orsato – arbitru; Lorenzo Manganelli, Nicola Nicoletti – asistenţi; Daniele Doveri – rezervă (toți Italia)
Observatori de arbitri: Marinus Koopman (Olanda)
Delegat UEFA: Styrbjorn Oskarsson (Finlanda)

sursa:sportnews.ro
foto:Vlad Chirea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.