luni, 21 iulie 2014

hobanPetrolul a fost eliminată din optimile Cupei Ligii de Universitatea Cluj, scor 0-1 printr-un gol marcat de Lorant Kovacs, în minutul 31. 
Răzvan Lucescu, nu a fost interesat de noua competiţie organizată de Liga Profesionistă de Fotbal. Antrenorul formaţiei prahovene a trimis pe teren în această seară o echipă formată din jucători care sunt obişnuiţi cu banca de rezerve. În minutul 52, N’Koyi, congolez transferat din liga a II-a olandeză, a marcat cu mâna iar arbitrul n-a stat pe gânduri şi l-a eliminat.
 Chiar dacă nu a trimis în teren cea mai bună formulă de start, Răzvan Lucescu, antrenorul “lupilor galbeni” a recunoscut că nu era prioritară câştigarea competiţiei:
“Noi am avut un joc joi şi s-a văzut acest lucru. Cred ca a fost un joc plăcut, cu multe faze de poartă. Am plătit pentru unele naivităţi făcute în prima repriză. Am avut o eliminare facută uşor. Nu aveam voie să jucăm mai mult de o repriză în inferioritate numerică. N’ Koy este un jucator tânăr, ambitios, se luptă foarte mult la antenamente. Îi înţeleg dorinţa de a marca, dar într-un meci mai important un astfel de lucru se poate costa. Lucrul care m-a nemulţumit foarte tare a fost uşurinţa primirii golului. Nu era voie sa primim acel gol. Totuşi a fost un antrenament bun pentru noi. Au avut ocazia să evolueze şi jucători care evoluează mai puţin. Am lăsat şase jucători la Ploieşti pentru a nu risca o accidentare. Eu mi-as fi dorit să câştigăm dar pe de altă parte eşti nevoit să faci priorităţi. Pentru noi, Cupa Ligii era a patra prioritate”, a declarat la finalul meciului, antrenorul echipei Petrolul, Răzvan Lucescu, la televiziunea Look TV.

Petrolul va întâlni, joi, echipa albaneză Flamurtari, în manşa secundă a turului II din Liga Europa. În tur, prahovenii s-au impus, scor 2-0.
“Nu ştiu cine este Viktoria Plzen. Meciul de joi va fi de mare luptă.  Mai sunt 90 de minute. Dacă facem greşeala să ne gândim că suntem calificaţi riscăm enorm”, a mai spus Răzvan Lucescu, la televiziunea Look TV.
Caseta tehnică
U Cluj - Petrolul Ploiești 1-0 (Kovacs 31)

"U" CLUJ: Veselovsky - Jovanovic, Neag, Emil Ninu, Muşat - Bucşa, Raul Costin - Boutadjine, Lorant Kovacs, Viveiros - Lemnaru
Rezerve: Niculescu, Raul Ciupe, Târnăcop, Lungu, Paulinho, Stojanovic, Jula. Antrenor: Mihai Teja
PETROLUL: Cobrea - Beţa, Gerson , Satli, Fanchone - Priso, Marinescu, Hoban, Nepomuceno - Morar, N'koyi
Rezerve: Bolboaşă, Adi Mutu, Peteleu, Astafei, Geraldo, De Lucas. Antrenor: Răzvan Lucescu
sursa: sportnews.ro
foto:fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.