luni, 3 martie 2014

1coperta
Petrolul s-a apropiat la cinci puncte de Steaua, după victoria cu Oţelul Galaţi. Teixeira şi Toto Tamuz au înscris pentru galben-albaştri, care au început din nou să se gândească la titlu.
Petrolul a profitat, în etapa a 21-a, de paşii greşiţi făcuţi de Steaua şi Astra. La primul meci oficial din acest an în faţa propriilor suporteri, "lupii" lui Contra au învins Oţelul Galaţi cu 2-0. Până la pauză tabela a rămas nemodificata astfel că, în repriza secundă, antrenorul prahovenilor a forţat în ofensivă şi l-a introdus pe Walter Fernandez.
Mutarea s-a dovedit a fi extrem de inspirată. După nici cinci minute, spaniolul l-a servit ideal pe Teixeira, care a înscris cu uşurinţă din fața porții. Petrolul chiar îşi putea dubla avantajul, dar Sârghi a intervenit excelent şi l-a blocat pe Albin. Nici Mutu nu a avut mai mult noroc.
În ultimele zece minute, Sârghi a avut şansa de a le aduce un punct gălăţenilor, dar golul a picat, chiar înainte de fluierul final, la cealaltă poartă. Toto Tamuz a înscris primul său gol pentru ploieşteni şi Petrolul a câştigat, cu 2-0.
Caseta tehnica:
Petrolul Ploiesti - Otelul Galati 2-0
Marcatori: Teixeira(50')/Tamuz(88')

ECHIPELE DE START:

Petrolul (4-2-3-1): Pecanha - Beța, Hoban, Geraldo, Guilherme - Pires, De Lucas - Priso (46 Fernandez), Albin (69 Tamuz), Teixeira (81 Teixeira) - Mutu;
Antrenor: Cosmin Contra;

Oțelul (4-3-3): Goicoechea - Tritz, Prestia, Sârghi, Popescu - Lovin, Giurgiu, Milea (84 Gavrilă) - Marquinhos (69 Băjenaru), Tudorie (67 Henrique), Astafei; Antrenor: Ewald Lienen.

sursa:digisport.ro
foto:gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.