sâmbătă, 9 noiembrie 2013

594380-petrolulPetrolul a bifat aseara la Vaslui cea de-a doua remiza consecutiva in mai putin de 4 zile, scor 1-1 ajungand astfel la cota 6 in ceea ce priveste remizele in actuala stagiune de campionat, editia 2013-2014. Ambele reuşite ale întâlnirii au fost marcate în prima repriză, pentru gazde punctând Antal, iar pentru ploieşteni înscriind Dore.
Prima repriza a partidei putem spune ca a apartinut gazdelor, care au inceput bine meciul si au avut prima sansa de a deschide scorul inca din minutul 14, prin lovitura de cap a lui Celeban, care a ratat de putin poarta aparata de Pecancha, urmand ca la doar 4 minute de la aceasta faza, Vasluiul sa mai aibe o mare ocazie de gol prin Madson(18) care a expediat un şut de la 18 metri, la câţiva centimetri alături de bară.
Cum parea ca golul plutea in aer, moldovenii au reusit sa deschida scorul la o actiune a lui Viveiros pe partea dreapta care a centrat perfect  iar Antal (27) a expediat balonul, de la 13-14 metri, în colţul din stânga lui Pecanha. Doar patru minute avea sa se mentina avantajul pe tabela pentru vasluieni, pentru ca "lupii" aveau sa restabileasca egalitatea prin Dore(31), la o faza care i-a apartinut in totalitate lui Filipe Teixeira, care a pătruns pe dreapta şi a şutat, mai întâi, în blocajul lui Cordoş, portughezul a revenit şi a trimis, apoi, la colţul lung, mingea întâlnind bara şi ricoşând în plasă, fiind atinsă şi de Dore în preajma liniei porţii, congolezul fiind acreditat drept autor al golului în raportul oficial de joc.
Dupa pauza  rolurile s-au inversat si Petrolul a fost cea care a dictat tonul partidei dar nici asa nu au reusit sa gaseasca calea spre o victorie ce le permiteau din nou lupilor sa-i egaleze la puncte pe stelisti. Abel Camara (69) intrat in locul lui Dore accidentat, a avut o ocazie bună, atunci când a primit o centrare de pe dreapta, dar a trimis pe lângă poartă, tot el punându-l la încercare pe Cerniauskas cu un şut la colţul lung, prins fără mari emoţii de către portarul gazdelor (71).
Pana la finalul partidei, fiecare dintre cele doua combatante au mai avut cate o ocazie de poarta, prima ocazie apartinand Petrolului prin Morar (82) care  a reluat imprecis de la 14 metri, pentru ca vasluienii sa aibe ultimul cuvant de spus prin şutul lui Caue (89), ce  ce a trecut mult pe lângă poartă.
SC Vaslui - Petrolul s-a încheiat 1-1, iar echipa lui Contra rămâne fără victorie în Liga 1 în faţa moldovenilor si inregistreaza astfel un nou pas gresit in lupta pentru titlu. Petrolul acumulează, astfel, 27 de puncte, iar întreruperea campionatului găseşte formaţia ploieşteană pe locul trei în ierarhia primului eşalon.

Caseta tehnica
FC Vaslui – FC Petrolul Ploieşti 1-1 (1-1)
Marcatori: Antal (27)/Dore (31).

FC Vaslui: Cerniauskas – Celeban, Prahic, Cordoş, Sălăgeanu – Viveiros (45+1 Pătulea), Caue, Madson, Sânmărtean (cpt) (75 Wilk) – Antal, Temwanjera. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Petrolul: Pecanha – Alcenat, Hoban, Geraldo (cpt), Guilherme – Romario, De Lucas – Priso (68 Benga), Boudjemaa, Teixeira (74 Morar) – Dore (57 Camara). Antrenor: Cosmin Contra.
 
Au arbitrat: Radu Petrescu (Bucureşti) – Florin Eduard Ungureanu (Bucureşti) şi Mircea Grigoriu (Bucureşti).
Arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti).
Observatori: Octavian Goga (Braşov, LPF) şi Laszlo Sajtos (Sibiu, FRF).

Foto:gsp.ro
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.