vineri, 28 iunie 2013

petmarib
FC Petrolul Ploiesti a incheiat la egalitate cel de-al treilea meci de pregatire din Slovenia,1-1 cu campioana Sloveniei, NK Maribor.Golurile partidei au fost marcate de Mezga (35 pen), in timp ce pentru ploiesteni a marcat Jeremy Bokila(61 pen.)
“Găzarii” şi-au continuat seria prestaţiilor pozitive din cantonamentul de la Maribor, în confruntarea disputată, în această seară, cu NK Maribor, formaţia pregătită de către Ante Čačić .
Petrolistii au inceput bine partida, inca din minutul 5, gazarii avand o mare oportunitate de a deschide scorul atunci cand la o faza de pe partea dreapta Bokila a centrat ideal pentru Hamza care a reluat cu capul putin peste poarta lui Handanovic. Slovenii se trezesc repede si in minutul 12 Milec centreaza in fata portii de pe dreapta, iar Bohar trece pe langa minge din 6 metri.
Hoban (23) le raspunde cu o lovitura libera de la aproximativ 35 de metri, dar mingea trece putin pe langa. Ploiestenii s-au vazut condusi pe tabela de marcaj din minutul 35 atunci cand Mezga l-a invins din penalty pe Pecanha.
Cosmin Contra a inceput partida cu urmatorul 11: Pecanha - Geraldo, Hoban, Yamissi, Guilherme - De Lucas, Mustivar - R. Ramos, Younes, Grozav - Bokila
După pauză, ritmul jocului a mai scăzut, şi pe fondul avalanşei de schimbări din ambele tabere, Petrolul efectuand nu mai putin de sase schimbari. Cele mai importante faze ale celei de-a doua reprize au constat in egalarea scorului pe tabela de marcaj, in minutul 61 atacantul congolez Jeremy Bokila  obtinand o lovitura de pedeapsa pe care tot el a si fructificato, iar cu 15 minute inainte de finalul partidei Mejac scapat singur pe partea dreapta este ajuns inextremis de Romario Pires care a trimis mingea in corner. Lovitura de colt este reluata de Dervisevic cu capul,dar Boudjemaa salveaza de langa bara.
In a doua repriza Cosmin Contra i-a scos de pe teren pe Grozav, Bokila, Younes, Guilherme, De Lucas, Yamissi si Boudjemaa, acestia fiind inlocuiti cu  Neag, Grecu, Cristescu, Morar, Ad. Cristea, Mihai Roman si Sandaza.
Pentru Petrolul urmeaza un alt meci tare, duminica in compania campionilor Serbiei, cei de la  Partizan Belgrad.

Caseta tehnica a meciului:
Petrolul Ploiesti - NK Maribor 1-1(0-1)
Goluri:Mezga(35 pen.)/Bokila(61 pen)

Petrolul: Pecanha - Geraldo, Hoban, Yamissi, Guilherme - De Lucas, Mustivar - R. Ramos, Younes, Grozav - Bokila
Antrneor: Cosmin Contra

NK Maribor: Handanović, Milec, Potokar, Arghus, Trajkovski, Filipović, Cvijanović, Bohar, Mezga, Ibraimi, Mendy.
Antrenor: Ante Čačić.

Foto:nkmaribor.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.