duminică, 30 iunie 2013

fcppartizanPetrolul a pierdut partida din aceasta seara, in cel de-al patrulea  meci amical disputat in cantonamentul din Slovenia. “Lupii” au fost invinsi de campioana Serbiei, Partizan Belgrad.
Unicul gol al partidei s-a consemnat in minutul 36, la o faza in care Ilic i-a pasat excelent lui Luka, acesta scapat singur cu Povilas, l-a driblat pe portarul petrolistilor si a trimis in poarta goala.
Pe tot parcursul primei reprize, gazarii au trait periculos, asta datorita si primului unsprezece experimental trimis in teren de tehnicianul Cosmin Contra. Lupii au inceput partida in urmatoarea formula: Povilas - Naziri, Hoban, Neag, Grecu - Romario, De Lucas - Boudjemaa, Ad. Cristea, Morar - Cristescu.
Inca din debutul partidei alb-negrii au amenintat buturile lui Povilas. In numai 20 de minute atat Markovic cat si Kojic le-au dat emotii galben albastrilor fiecare cu cate doua ocazii mari de poarta. Astfel, in minutul 6 Markovic aflat in pozitie centrala, prinde un sut de la 25 de metri care rateaza de putin tinta.
Kojic doreste si el sa-l copieze pe Markovic si in minutele 11 si 12 trece pe langa deschiderea scorului, ambele ocazii fiind parca trase la indigo, sut de la 16 metri din zona centrala mingea trecand putin pe langa buturile lui Povilas, pentru ca in cea de a doua faza din pozitie similara lituanianul Petrolului sa reuseasca sa prinda balonul.
Pana la deschiderea scorului de catre  Partizan "lupii galbeni" au replicat odata in minutul 31 prin tanarul Vladut Morar, care in urma unei actiuni desfasurate pe partea stanga a prins un sut de la 15 metri, dar nu indeosebi de periculos cat sa-i creeze probleme lui Petrovic.
Ultima faza a primei reprize le-a apartinut tot campionilor Serbiei, prin Jojic(44) care  a executat o lovitura libera de la 16 metri, perpendicular pe poarta, mingea trecand putin peste transversala lui Povilas.
Cea de-a doua repriza, a pastrat scenariul celorlalte partide anterioare disputate de catre petrolisti, tehnicianul lupilor Cosmin Contra, apeland la numeroase schimbari in primul unsprezece. Inca din minutul 46 acesta a efectuat 3 modificari, Hoban, Pablo De Lucas Torres si Cristescu fiind inlocuiti de catre Yamissi, Mustivar respectiv Hamza Younes.
Cu toate acestea, tot sarbii au continuat sa fie mai periculosi, si in minutul 48 in urma unei centrari venite de pe stanga, acelasi Jojic a reluat din 6 metri peste bara transversala. Replica petrolistilor a incercat sa o dea tot Vladut Morar in minutul 51, cand in urma unui contraatac al gazarilor, acesta a finalizat cu un  sut de la 17 metri, dar mingea a fost oprita in drumul ei spre poarta de catre un fundas al sarbilor.
"Gurita" a continuat avalansa schimbarilor, incercand sa readuca egalitatea pe tabela de marcaj! Au intrat in lupta pe rand dupa cum urmeaza: Nini Popescu, Gicu Grozav,Pecanha, Geraldo,Guilherme,Ad.Ilie si au iesit Vladut Morar, Ad. Cristea, Povilas, Naziri,Grecu respectiv Damien Boudjemaa.
Pana la finalul partidei s-au mai consemnat doua ocazii importante de poarta, cate una de fiecare parte. Astfel, in minutul 59 in urma unei lovituri libere executate de pe partea dreapta,sarbul Ostojic a trimis din 5 metri peste poarta lui Pecanha, pentru ca inainte cu 15 minute de ultimul fluier al partidei Grozav(75) sa trimita peste poarta dintr-o lovitura libera executata de la peste 25 de metri.

Petrolul Ploiesti, incheie astfel fara victorie si cea de-a patra partida de verificare din cadrul testelor pe care acestia le desfasoara  in Slovenia.
Pentru lupi urmeaza un alt meci marti, cu o alta campioana, de data aceasta fiind campioana Bulgariei, FK Ludogorets 1947 Razgrad.

Caseta tehnica a meciului:
Partizan Belgrad - Petrolul Ploiesti 1-0
Marcator:Luka(36)

Petrolul Ploiesti:Povilas - Naziri, Hoban, Neag, Grecu - Romario, De Lucas - Boudjemaa, Ad. Cristea, Morar - Cristescu
Antrenor:Cosmin Contra

Foto:partizan.co.rs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.