marți, 25 iunie 2013

Petrolul a pierdut partida din aceasta seara, in cel de-al doilea  meci amical disputat in cantonamentul din Slovenia. "Lupii" au fost invinsi de ocupanta locului 4 din Croatia, Hajduk Split.fcp1
Unicul gol al partidei a fost marcat de Jean Evrard Kouassi, in minutul 2, cu capul din 7 metri, dupa o centrare de pe partea stanga. In minutul 22, petrolistii au reusit sa inscrie in poarta lui Blazevic, prin spaniolul Sandaza venit aseara in cantonamentul de la Maribor in urma unei centrari venite de pe partea stanga de la Vladut Morar, insa golul "lupilor galbeni" a fost anulat pe motiv de offside.
Pana la pauza s-au mai consemnat cate doua ocazii de fiecare parte. Primii care au avut golul in varful bocancului au fost tot petrolistii, in minutul 30 atunci cand Cristescu servit ideal in adancime de catre Cristea n-a putut fructifica uriasa ocazie, luandu-l la tinta pe acelasi Blazevic. Pentru ca 4 minute mai tarziu Bornescu sa-i salveze pe gazari de la un 2-0 ca si facut  acesta respingand excelent dupa reluarea cu capul a lui Galesic, din 6 metri.
Tehnicianul Petrolului, Cosmin Contra, a inceput meciul cu urmatorul 11: Bornescu - Romario, Neag, Yamissi, Guilherme - Mustivar, Cristescu - Boudjemaa, Ad. Cristea, Morar - Sandaza
In cea de-a doua repriza "Gurita" a facut numeroase schimbari in primul unsprezece, iar aceste schimbari au adus cu ele si o avalansa de ocazii ale "lupilor" din pacate pentru echipa noastra, niciuna din ocazii nefiind materializata cu gol.
Pe parcursul celui de-al doilea mitan, Bokila si Younes au trecut de nenumarate ori pe langa egalarea mult asteptata de fanii petrolisti de acasa. Startul ratarilor l-a dat Bokila in minutul 48, atunci cand scapat spre poarta croatilor,  a fost deposedat inextremis de catre Tomicic. Acelasi Bokila, 2 minute mai tarziu avea sa treaca milimetric pe langa egalare la o faza fixa de pe partea dreapta executata in fata portii de ibericul Pablo de Lucas Torres.
In minutul 56, a venit randul tunisianului Hamza Younes sa-l copieze pe atacantul congolez al "lupilor". Ajuns pe linia de 16 metri, Younes a lobat mingea  peste portarul advers, iesit in intampinare, insa numai interventia providentiala a lui Tomicic a facut ca tabela sa ramana nemodificata, croatul respingand balonul de pe linia portii.
Hamza a mai trecut odata pe langa egalare in minutul 63, atunci cand Bokila pe post de servant, i-a centrat ideal de pe partea stanga pentru lovitura de cap a tunisianului care a ratat de putin stalpul portii lui Blazevic. 
Cu 10 minute inainte de finalul partidei, Bokila a incheiat recitalul ratarilor lupilor galbeni, printr-un sut expediat de la 23 de metri dar portarul croatilor si-a facut din nou datoria respingand in corner.
In cea de-a doua repriza Cosmin Contra a aliniat urmatorul 11: Bornescu - N. Popescu, Hoban, Geraldo, Grecu - De Lucas, A. Lungu - R. Ramos, Younes, Grozav - Bokila.

Pentru Petrolul, urmeaza o zi de pauza, pentru ca joi gazarii sa dea piept in cel de-al treilea meci de verificare al verii cu NK Maribor, campioana Sloveniei.

FC Petrolul Ploieşti – Hajduk Split 0-1 (0-1)
Marcator: Kouassi (2).

FC Petrolul: Bornescu – Romario, Neag, Yamissi, Guilherme – Mustivar, Cristescu – Boudjemaa, Cristea, Morar – Sandaza. După pauză au jucat: Bornescu (61 Povilas) – N. Popescu, Hoban, Geraldo, Grecu – Lungu, De Lucas – Ruben Ramos (75 Roman), Younes, Grozav – Bokila. Antrenor: Cosmin Contra.

Hajduk: Blazevic – Milic, Milovic, Vrsajevic, Tomicic, Galesic, Jozinovic, Caktas, Andelkovic, Susic, Kouassi. Au mai juicat: Dzoni, Elez, Nizic, Pasalic. Antrenor: Igor Tudor.

Prahova TV ofera fanilor petrolisti  posibilitatea  de a-si vedea favoritii la treaba , oferindu-le incepand de maine inregistrari ale partidelor pe care Petrolul le disputa in Slovenia!

In urma solicitărilor primite din partea suporterilor Petrolului, Prahova TV a modificat orele de difuzare pentru cele cinci partide pe care formația ploieșteană le va disputa în cantonamentul din Slovenia. Toate jocurile lupilor vor putea fi urmărite de mai multe ori pe parcursul următoarelor două săptămâni, în cadrul unor ediții speciale ale emisiunii Presing. Mai jos aveți la dispoziție orarul acestor transmisii.

Petrolul – Hajduk Split
Prima difuzare: miercuri, 26 iunie, ora 20:30
Reluare: joi, 27 iunie, ora 14:30

Petrolul – NK Maribor 
Prima difuzare: vineri, 28 iunie, ora 21:30
Reluare: sâmbătă, 29 iunie, ora 13:00; duminică, 30 iunie, ora 17:00

Petrolul – Partizan Belgrad
Prima difuzare: luni, 1 iulie, ora 20:30
Reluare: marți, 2 iulie, ora 14:30

Petrolul – Ludogorets Razgrad
Prima difuzare: miercuri, 3 iulie, ora 20:30
Reluare: joi, 4 iulie, ora 14:30

Petrolul – Metalurg Donetsk
Prima difuzare: vineri, 5 iulie, ora 21:30
Reluare: sâmbătă, 6 iulie, ora 13:00; duminică, 7 iulie, ora 17:00

Foto:fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.