sâmbătă, 22 iunie 2013

“Lupii” au scăpat printre degete victoria în primul meci de verificare al verii, încheind la egalitate, scor 2-2, partida disputată, în această seară, contra croaţilor de la Lokomotiva Zagreb. Petroliştii au condus cu 2-0, adversarii revenind pe final, atunci când au remontat handicapul.big9733
Petrolul şi-a început seria amicalelor disputate pe tărâm sloven cu un egal consemnat în compania locului doi din Croaţia, Lokomotiva Zagreb. Trupa pregătită de către Cosmin Contra a început foarte bine partida, reuşind ca, după numai trei minute de joc, să deschidă scorul, atunci când Hamza Younes a profitat de o nesiguranţă a fundaşilor adverşi şi, scăpat singur cu portarul Picak, l-a învins pe acesta cu un şut de la 12 metri, lateral dreapta. Până la pauză, “lupii” au mai avut două situaţii bune, dar Roman (28), pătruns pe stânga în careul advers, a trimis pe lângă colţul scurt, iar şutul violent al lui Guilherme (33) a ocolit de puţin buturile adverse.
După reluare, “găzarii” au intrat pe teren cu o distribuţie nouă şi au reuşit, după 20 de minute, să-şi mărească avantajul: Grecu şi Cristescu au combinat în marginea careului advers, primul a intrat în suprafaţa de pedeapsă şi a fost faultat de către Barbaric, iar Adrian Cristea a transformat fără emoţii penaltiul.
Finalul le-a aparţinut, însă, croaţilor, iar Misic (78) a redus din diferenţă, executând impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri, în vinclul din stânga lui Oprea. Tânărul portar al ploieştenilor a intervenit, mai apoi, excelent la şuturile lui Trebotic (79) şi Chago (84), dar n-a mai avut ce face atunci când jucătorul camerunez a pătruns în careu pe partea dreaptă, înscriind cu un şut plasat la colţul lung.
În meciul din această seară, Cosmin Contra nu i-a putut utiliza pe Jeremy Bokila şi pe Ruben Ramos Martinez, cei doi fiind menajaţi din cauza unor uşoare probleme musculare cu care s-au confruntat în ultimele zile.
FC Petrolul Ploieşti– Lokomotiva Zagreb 2-2 (1-0)
Marcatori: Younes (3), Ad. Cristea (65, pen.)/Misic (78), Chago (90+2).

FC Petrolul: Pecanha – N. Popescu, Hoban, Yamissi, Guilherme – Romario, De Lucas – Boudjemaa, Younes (cpt), Grozav – M. Roman. După pauză au jucat: Povilas (75 Oprea) – Achim, Neag, Geraldo, Grecu – Mustivar, Lungu – Ad. Ilie, Ad. Cristea, Morar – Cristescu. Antrenor: Cosmin Contra.

Lokomotiva: Picak – Janis, Musa, Barbaric, Mesaric, Brucic, Chago, Situm, Tomsic, Cabraja, Trebotic. După pauză au mai intrat: Puljic, Plum, Martinac, Misic, Sameth. Antrenor: Tomislav Ivkovic. (sursa:fcpetrolul.ro)

Foto:fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.