duminică, 13 ianuarie 2013

Transfer surpriza  in debutul campaniei de achizitii pentru Lupii Galbeni
Mult asteptatul moment pe 2013, acela al campaniei de transferuri pentru echipa noastra Petrolul Ploiesti se pare ca a sosit.Daca pana astazi acest aspect a fost considerat un tabu, iata ca in cursul acestei seri acest lucru a luat sfarsit.
Conform sitului dolcesport.ro mijlocasul cariocas Renan da Silva, ultima data la Rapid Bucuresti a semnat direct din Brazilia un precontract cu Petrolul Ploiești și se va prezenta în scurt timp la antrenamentele Petrolului, cel mai probabil la reunirea lotului de peste cateva zile.
Conform aceluiasi site mijlocasul brazilian recunoscuse pentru Dolce Sport că este în negocieri cu mai multe echipe din Liga 1.
Eu sunt în negocieri. Sunt câteva echipe din România care sunt interesate de mine. Nu ştiu care, de asta se ocupă impresarul meu, dar eu sunt deschis la oferte”, spunea atunci Renan.
Renan a bifat 5 meciuri pentru Rapid în sezonul de toamnă, trei în campionat și două în Cupa României, și a reușit să înscrie de 3 ori, în meciul de Cupă cu Olimpia Satu-Mare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.