luni, 14 ianuarie 2013

Romario vine la Romario din Republica Ploiesti!!

24 de ore! Atat au trecut de cand “Lupii galbeni” anuntau mutarea surpriza a lui Renan Silva in curtea galben-albastrilor incepand cu aceasta primavara. In urma cu cateva minute un anunt soc pe o retea cunoscuta de socializare imi dadea emotii la parcurgerea primelor fraze.
Anuntul era facut de catre Draghici Liviu, cunoscut noua petrolistilor ca “Poetul din Peluza” si suna in felul urmator : “Ati vrut vedete? Luati-l pe Romario! Si nu vorbesc nici de varful cariocas nici de Florian Tudorache aka Romario"
DA! un alt jucator cariocas va imbraca tricoul galben albastru pe templul de pe Ilie Oana. Astfel , binecunoscutul refren al peluzei noastre In toata tara nu gasesti, brazilieni ca la Ploiesti! incepe pe zi ce trece sa prinda cat mai mult contur. Cu Guilherme, Renan Silva, Romario, toti jucatori cariocas  viitorul echipei noastre nu poate decat sa sune bine.
Ca argumente, imi vin acum in minte pasajele minunate scrise astazi de catre prietenul meu, domnul Dragos Trestioreanu in articolul sau Samba pe Ilie Oana unde se facea referire la gena nativa a acestor jucatori plini de virtuozitate si la meciul spectacol pe care Petrolul il disputa si castiga cu scorul de 4-3 contra celor de la Gremio Porto Alegrense.
Romario Santos Pires pe numele sau complet este mijlocas central defensiv si a evoluat în tur pentru Gloria Bistriţa, fiind titular în toate cele 19 partide ale toamnei şi integralist în 12 dintre acestea.
Conform Ziarul Prahovean.ro informatia a fost confirmata oficial de catre directorul executiv al FC Petrolul, Alexandru Crangu: “E adevărat, îl aşteptăm să sosească la noapte în România, iar mâine, în jurul prânzului, va fi la club pentru a semna contractul cu noi”,  precizând că fotbalistul a fost remarcat de-a lungul turului şi a fost contactat imediat ce s-a despărţit de Gloria Bistriţa.
Acelasi site ne informeaza ca  Romario are acelaşi impresar cu Renan Silva, astfel incat negocierile au fost mai uşor de derulat, nefiind exclus ca, pe aceeaşi relaţie, să mai apară alţi jucători cariocas la Petrolul.
Romario Santos Pires are 1.81 m, 78 de kilograme şi va împlini 24 de ani miercuri, chiar în ziua reunirii „lupilor”. Mijlocasul inainte de a sosi in Liga 1, a evoluat doar în ţara natală, pentru Botafogo (clubul care l-a format), Boavista, Olaria, Duque de Caxias, Marcilio Dias şi Macae.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.