marți, 22 ianuarie 2013

După perioada petrecută la Izvorani, „lupii” au luat startul, astăzi, în primul stagiu din Antalya, unul găzduit de către „Miracle Resort” din Lara. Jucătorii lui Cosmin Contra au plecat, din Bucureşti, la ora 10.15, aeronava companiei „Turkish Airlines” aterizând, circa 90 de minute mai târziu, pe „Ataturk Airport” din Istanbul. A urmat o escală de mai bine de două ceasuri, iar drumul a continuat, mai apoi, către Antalya, acolo unde delegaţia ploieşteană a ajuns în jurul orei 16.00, fiind întâmpinată de o vreme destul de mohorâtă, cu o ploaie ce s-a pornit cu puţin înaintea prânzului.
Lotul „galben-albaştrilor” este alcătuit din 22 de jucători, aseară sosind în România şi fundaşul central Ruben Manasse Enza-Yamissi. Astfel, la primul antrenament din Turcia, programat de la ora 18.00, pe terenul din incinta „Miracle Resort”, Cosmin Contra îi va avea la dispoziţie pe Mircea Bornescu, Vasili Hamutovski, Valincius Povilas (portari), Sebastian Achim, George Galamaz, Geraldo Alves, Manasse Enza-Yamissi, Ionuţ Neag, Hobert Sitya Guilherme, Constantin Grecu, Laurenţiu Marinescu, Ovidiu Hoban, Soni Mustivar, Romario Santos Pires, Renan da Silva, Adrian Cristea, Damien Boudjemaa, Florent Sauvadet, Marian Cristescu, Gheorghe Grozav, Hamza Younes şi Vlăduţ Morar. Pe parcursul următoarelor zile, efectivul „galben-albaştrilor” va suferi unele modificări, în condiţiile în care, vineri, Gicu Grozav se va întoarce în ţară, urmând să plece cu prima reprezentativă în turneul de pregătire din Spania, iar, pe de altă parte, haitianul Jean Sony Alcenat se va alătura trupei ploieştene direct în Antalya.
În stagiul de la Lara, „lupii” vor susţine patru meciuri de verificare, primul fiind programat să se desfăşoare sâmbătă, în compania croaţilor de la Slaven Belupo la o ora ce va fi anuntata in zilele ce urmeaza.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.