luni, 21 ianuarie 2013

Nu e usor pentru un fotbalist sa ajunga aici si sa imbrace tricoul acestui club. Insa si mai greu este sa intri in istoria unui club ca al nostru. Pentru aceasta performanta, este nevoie de mult talent, de capacitate de sacrificiu, de performanta maxima si toate acestea cu o imensa responsabilitate fata de zecile de mii de fani "galben-albastrii".Este si cazul lui Daniel Oprita. A ajuns la acest club cand avea 28 ani si 6 luni  cand toata lumea il considera un "expirat" si visa sa faca istorie cu poate cel mai iubit club din Romania - Petrolul Ploiesti!
A jucat primul sau meci in martie 2010 contra Snagovului (liga 2, scor 2-0 pentru Petrolul) chiar pe templul Ilie Oana recent demolat si, spre surpriza tuturor, a facut-o cu naturalete si cu siguranta, ca si cand ar fi jucat aici o viata intreaga. A semnat fara sa stea pe ganduri cu Petrolul , pentru ca visul sau era sa dovedeasca lumii ca nu era un "expirat" si  sa triumfe in Liga 1 sub aceste culori, iar efortul sau a fost rasplatit.
A fost si va ramane unul dintre capitanii si liderii acestei echipe si a obtinut toate aceste lucruri datorita inimii sale mari, datorita camaraderiei, a muncii, a talentului si a ambitiei celui care nu renunta niciodata. A stiut foarte bine care sunt punctele de referinta si pilonii de rezistenta ai acestui club si a corespuns intru totul acestei exigente care l-a ajutat sa castige tot ceea ce a obtinut cu echipa noastra.
Petrolistii sunt mandri de loialitatea pe care Dinel a aratat-o acestui club, care va face parte din sufletul sau de fotbalist. "Bobina" a fost si este "numai inima" cu cei care il inconjoara, un caracter ferm, care rezista in circumstante potrivnice si pasiunea de a trai fotbalul din dragoste pentru sport, bucurandu-se de fiecare minut pe care l-a jucat si il va mai juca cativa ani buni de acum inainte.
Ca are o inima mare, o dovedesc toti cei care au sau au avut vreodata nevoie de el; ca are caracter, a dovedit-o de fiecare data cand a imbracat tricoul cu numarul 19 al Petrolului ; ca e condus de pasiune, nu exista dubiu, deoarece tot ceea ce a facut si va face este plin de aceasta traire.
Dinele iti multumim pentru ca ai fost si vei fi unul dintre ai nostri, pentru ca vei ramane mereu dovada vie a profesionalismului  si ca ai impartit cu noi valorile care te-au facut unul dintre cei mai buni mijlocasi ofensivi  ai Petrolului din ultimul deceniu.
Florian Tudorache(Romario)

Daniel Opriţa

"Mi-aş fi dorit să-mi închei cariera la Petrolul, dar dacă nu mai sunt dorit ce pot să fac?"
" Îmi pare rău pentru suporteri şi pentru atmosfera care o făceau!"

Meciuri la Petrolul
2009-2010 (Liga a II-a, locul 3) - 16 meciuri, 4 goluri
2010-2011 (Liga a II-a, promovare) - 27 meciuri, 11 goluri
2011-2012 (Liga I, locul 14) - 33 meciuri, 11 goluri
2012-2013 (Liga I) – 13 meciuri, 0 goluri

Statistică 2012-2013
Cu Mircea Rednic
13 etape, 10 meciuri  jucate, 6 titular, 3 integralist, 0 goluri
Total minute: 565, 43.4 minute/meci

Cosmin Contra
6 etape*, 3 meciuri jucate, 1 titular, 0 goluri
Total minute: 76, 12.6 minute/meci
* Indisponibil în două etape.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.