miercuri, 30 ianuarie 2013

Astazi 30 ianuarie 2013, proiectul "Ploiestiul Patria Noastra" a implinit 1 AN !!!

In toate aceste 12 luni, sper ca  am reusit sa va tin la curent cu tot ce se intampla cu echipa noastra draga, Petrolul Ploiesti.
Blogul comunitatii noastre(www.floriantudorache.blogspot.ro) a strans peste 21.169 de vizite unice din toata lumea,din 53 de tari diferite,din care peste 8.049 de vizite sunt facute de romani, 44.157 afisari de pagina si un numar de 286 de articole.
In 2013 imi doresc sa am macar acelasi timp disponibil pentru a-mi continua munca si pasiunea deopotriva pentru echipa noastra, sa am cel putin acelasi trafic si cu siteul nostru oficial www.ploiestiulpatrianoastra.com lansat in urma cu 2 luni , multa sanatate si nu in ultimul rand imi doresc ca voi toti ca pe 1 iunie 2013 sa sarbatorim "REVELIONUL PETROLISTILOR" CU UN NOU TROFEU in vitrina clubului nostru!
De asemenea, PloiestiulPatriaNoastra.com vrea sa iti fie alaturi, asa ca nu te sfii sa imi spui ce ti-ar placea sa citesti in continuare pe site, ce nu iti place la el, ce ai schimba sau ce ai adauga. Chiar si cel mai mic gand ne va ajuta sa facem pasi mici, dar siguri in imbunatatirea site-ului.
Asadar, astept cu drag feedback-ul tau pe adresa de e-mail ploiestipatrianoastra@yahoo.com sau pe messenger la ID-ul ploiestipatrianoastra si sa fii sigur ca fiecare intrebare pe care mi-o vei adresa, va primi un raspuns cat mai prompt cu putinta!
Pentru toate acestea as dori sa va multumesc! Urmariti-ma in continuare!

PS:Nu uitati ca puteti sa ne gasiti si pe Facebook! (Click AICI pentu a ajunge la pagina).

Forzza Gazarii!!! La multi ani!

Cu stima si consideratie,

Florian Tudorache (Romario)  

2 comentarii:

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.