luni, 28 ianuarie 2013

"Lupii Galbeni" au debutat in 2013 cu un esec!
Azi dupa-amiaza, Petrolul Ploiesti a sustinut primul sau meci din 2013 in cadrul primului stagiu de pregatire din Turcia, situat in statiunea Lara. Adversarul jucatorilor nostri s-a numit FK Qabala, echipa din prima liga a Azerbaijanului.
Partida a fost castigata de azeri cu scorul de 2-0(1-0), acestia deschizand rapid scorul inca din minutul 6 al partidei, atunci cand in urma unei centrari venite de pe partea stanga francezul Yannik Kamanan a profitat de lipsa de marcaj a fundaşilor nostri, învingându-l pe Bornescu cu un şut expediat în colţul din dreapta portarului petroliştilor.
In ciuda deschiderii rapide de scor,  gazarii nu au cedat psihic, din contra acestia au echilibrat repede ostilităţile, au controlat jocul, dar n-au izbutit să concretizeze vreuna dintre ocaziile create. Hoban (19) l-a “întins” pe portarul azerilor cu un şut de la 19 metri, iar Younes (22) şi Marinescu (24) n-au reuşit să-l învingă pe Elnar Kerimov.
Dupa pauza, petrolistii au continuat să aibe iniţiativa, trecând de puţin pe lângă egalare. “Trasorul” lui Sauvadet (59) a fost respins de portarul advers, pentru ca O’Neill (62) să nimerească bara, după ce goalkeeperul azerilor scăpase balonul în faţă la un alt şut al lui Sauvadet. Si cum ratarile in fotbal se razbuna, golul a picat, până la urmă, în poarta lui Hamutovski, cu zece minute înainte de final, atunci când, scăpat pe dreapta, Rashad Abdulaev a înscris cu un şut la colţul lung stabilind scorul final al partidei.
La finalul partidei antrenorul secund al "lupilor", Laurentiu Rosu a declarat urmatoarele: „Nu suntem mulţumiţi de rezultat, dar trebuie să ţinem cont de faptul că a fost doar primul meci de pregătire. Am avut şi momente destul de bune, dar n-am reuşit să finalizăm ocaziile pe care ni le-am creat. Mai avem mult de lucrat, dar pentru aceasta sunt bune jocurile amicale, pentru că avem posibilitatea să corectăm problemele”.
Petrolul a început meciul cu: Bornescu – Hoban, Radovanovic, Geraldo, Grecu – Mustivar, Marinescu – Renan, Cristescu, Morar – Younes. După pauză au intrat: Hamutovski - Alcenat, Neag, Yamissi, Guilherme – Marinescu (68 Hoban), Romario - Boudjemaa, O'Neill, Sauvadet - Zorlu

* Francezul Florent Sauvadet (foto) a semnat cu FC Petrolul Ploieşti un contract valabil până la finele acestei stagiuni, cu posibilitate de prelungire pentru următoarele două sezoane.

* Dintre cei trei jucători testaţi în confruntarea de astăzi, Yakup Zorlu, Riley O’Neill şi Alexksandar Radovanovic, tehnicianul „lupilor” a decis să-l mai vadă la lucru în zilele următoare pe fundaşul central sârb.

* Următorul meci din Antalya se va desfăşura joi, de la ora 17.00, la baza „Arkadia” din Belek, acolo unde FC Petrolul va întâlni o altă echipă azeră, FK Simurq Pesakar.

foto:fcpetrolul.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.