marți, 20 noiembrie 2012

Iulian Badescu:"Sprijinul pe care il acordam Petrolului este foarte puternic in favoarea competiţiei şi a performanţei sportive!!"
foto: ziarul-prahovean.ro

Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a fost invitat astazi in cadrul emisiunii "Pasul la Ofsaid". 
Fanii "lupilor galbeni" pot fi bucurosi in ceea ce priveste viitorul echipei noastre , dat fiind faptul ca primarul Ploiestiului a anuntat astazi in exclusivitate la WYL TV, pozitia oficiala a Primariei Ploiesti conform careia "stadionul a trecut din administrarea Primăriei in cadrul SGU (Societatea de Gospodărire Urbană). SGU urmează să preia toate cheltuiele care le făcea clubul Petrolul cu stadionul. Evident, echipa va trebui să plătească, de aici incolo, o sumă pentru inchirierea stadionului. Suma va fi oricum mai mică decât plăteau până acum pe intreţinerea stadionului (aproximativ 1 miliard de lei lunar - aproximativ 25.000-30.000 de euro). Petrolul nu va plăti niciodata mai mult decât a plătit până acum. " a declarat Iulian Badescu la WYL TV. 
Nu ne ramane altceva noua ca suporteri decat sa asteptam si punerea in aplicare a acestor intentii care nu suna deloc rau, intentii care duc spre un bun climat pentru clubul nostru de a face performanta mult dorita. Sper acum ca si voi ca aceste demersuri sa fie duse la indeplinire cu succes si sa nu fie doar simple promisiuni electorale...ca na doar suntem in plina campanie electorala!! 
Intreg interviul acordat de Iulian Badescu despre viitorul clubului nostru Petrolul Ploiesti in cadrul emisiunii "Pasul la Ofsaid" il puteti urmari in cele ce urmeaza. Vizionare Placuta!


pasul la ofsaid 20.11.2012 transfer de cristi_angh

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.