sâmbătă, 17 noiembrie 2012

 Prima victorie a lui "Gurita" pe banca lupilor!

Petrolul a câstigat fără mari probleme în fata Universitătii Cluj, scor 2-0, iar Cosmin Contra a obtinut prima victorie cu echipa noastra!
Lupii au început în fortă si au deschis scorul încă din minutul 8. Adrian Cristea a bătut inteligent o lovitură liberă, iar Neag a deviat inspirat în plasa portii lui Balauru, tânărul nostru fundas aflându-se astfel la primul gol în tricoul găzarilor.
Petrolul n-a mai fortat până la pauză, însă chiar si asa Bokila a trecut pe lângă 2-0. Ardelenii au replicat prin vârful Dinu, care a sutat în bară dintr-o lovitură liberă.
În repriza secundă, Grozav a trimis în bara transversală printr-o lovitură de cap, iar inevitabilul s-a produs în minutul 76, când acelasi Grozav l-a învins pe Balauru cu o executie plasată, din pasa lui Cristescu.
Pe finalul meciului, Christou putea să reducă din diferentă, însă ultima ocazie le-a apartinut tot lupilor, prin Cristescu.
Cosmin Contra obtine prima victorie pe banca Petrolului în Liga I, iar lupii ajung la 27 de puncte si trec peste CFR Cluj în clasament.

Declaratii dupa meci

 Cosmin Contra: "Un joc mai puţin bun din partea noastră în prima repriză. Am dat gol, am avut ocazia lui Bokila. Apoi am intrat într-un joc anost. O echipă incomodă. A doua repriză a fost la discreţia noastră. Aveam nevoie de trei puncte. Acum avem linişte. Se vede mai bine din tribună decât de pe bancă. Sper în continuare să fac alegerile cele mai bune şi să continuăm pe drumul ăsta! 
La 1-0 stai mereu cu teamă, normal ca noi să avem teamă până la golul doi. Grozav a înţeles ce vreau de la el, el e jucător de naţionala şi trebuie să îşi asume rolul de jucător care poate să facă diferenţa. Sper să continue tot aşa, face diferenţa. Din partea mea nu a fost nicio suspiciune, ştiam că U Cluj se va bate pentru fiecare punct. Ei sunt într-o situaţie destul de grea şi vin pe orice teren să scoată puncte. Am făcut două meciuri extraordinar de bune cu Chiajna şi Astra, acum aveam nevoie de victorie"

Gicu Grozav:" Aveam mare nevoie de cele trei puncte. A fost un meci cu orgolii mari. A fost un meci special pentru că am jucat împotriva fostei echipe, la care m-am simţit foarte bine. Ne bucurăm că l-am făcut fericit pe Contra. Nu ne-au interesat controalele de la DIICOT, noi suntem jucătorii Petrolului şi nu avem nicio problemă." a spus Gheorghe Grozav la DigiSport

Caseta meciului : Petrolul Ploiesti - U Cluj 2-0(1-0)
 
Petrolul Ploieşti: Bornescu - Achim, Neag, Yamissi, Grecu (Guilherme '52) - Marinescu, Hoban - Boudjemaa (Morar '78), Ad. Cristea (Cristescu '72), Grozav - Bokila. Antrenor: Cosmin Contra.

Universitatea Cluj: Balauru - Krumov, Erico Da Silva, Christou, Nicola - Muzac, Pătraşcu (Iancu '20) - V. Gheorghe (Ciupe '65), V. Dinu, Paulinho (Năstăsie '46) - Drăghici. Antrenor: Marius Popescu.

Cartonaşe galbene: Ad. Cristea '41, Cristescu '88 / Paulinho '38, Drăghici '40, V. Dinu '74, Balauru '89

Arbitri: George Cătălin Găman (central) - Octavian Şovre, Adrian Popescu (asistenţi) - Lucian Rusandu (rezervă)
Observatori: Adrian Vidan, Ioan Viorel Ganea
Foto:Mediafax
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.