joi, 18 octombrie 2012

Stefano Avogadri este Alesul!!

Avogadri va semna cu Petrolul un contract pe doua sezoane si jumatate


Mircea Rednic l-a trimis acasă pe olandezul Michael Timisela, alegând să-l păstreze pe italianul Stefano Avogadri pentru a-i asigura concurenţa lui Sebastian Achim, pe postul de fundaş dreapta.

Aşa cum a promis, antrenorul Petrolului, Mircea Rednic, a luat, astăzi, o decizie în privinţa celor doi fotbalişti aduşi în probe pentru postul de fundaş dreapta: Stefano Avogadri şi Michael Timisela. Astfel, tehnicianul a hotărât să-l păstreze de jucătorul italian în vârstă de 27 de ani, care va semna un contract valabil pentru două sezoane şi jumătate, dacă va trece vizita medicală, programată în zilele următoare. „Am ales o variantă de siguranţă, aşa că, până la iarnă, va fi într-un fel de perioadă de probă, iar dacă va convinge va rămâne până în vara lui 2015. Deocamdată, trebuie să treacă vizita medicală, dar cred că nu vor fi probleme, pentru că s-a antrenat la capacitate maximă alături de ceilalţi jucători”, ne-a declarat directorul executiv al Petrolului, Alexandru Crângu, referitor la situaţia lui Avogadri. Jucătorul va fi legitimat imediat după ce se primesc rezultatele vizitei medicale, dar nu va intra în calculele lui Mircea Rednic pentru meciul de sâmbătă seară, cu CS Turnu Severin.

Avogadri (1.85 m, 78 kg) poate evolua şi ca fundaş stânga sau mijlocaş dreapta şi este un jucător format de Piacenza Calcio, echipă pentru care a evoluat în 114 meciuri în Serie B, înscriind 3 goluri. Cum gruparea italiană a dat faliment în vară, Avogadri este liber de contract şi poate fi legitimat fără probleme de Petrolul.

sursa:ziarul-prahovean.ro