vineri, 12 octombrie 2012

Hamza Younes Teşekkürler !!!


Petrolul a obtinut o victorie de prestigiu, in meciul amical disputat, astazi, la Istanbul, cu Galatasaray. Lupii s-au impus cu 2-0, Younes deschizand scorul in minutul 13, atunci cand a transformat, cu o scarita de efect, un penalty obtinut tot de el.. Un minut mai tarziu, tunisianul a punctat din nou, cu un sut de la 16 metri.
Un joc foarte bun prestat in prima repriza de jucatorii nostrii, am iesit bine din aparare, cu un joc combinativ, un joc care a aratat in primele 45 de minute o maturitate si o siguranta pe care am dori sa o vedem si in campionat. Atat cat a avut de munca, italianul sosit in probe de la Piacenza Stefano Avogaddri si-a facut bine treaba in partea dreapta, fara vreo greseala majora.

Toata echipa a jucat bine in primele 45 de minute , cu un plus pentru remarcatii Marinescu, Morar, Mustivar, Boudjemaa si bineinteles "idolul tribunelor" Hamza Younes, cu o dubla nemaipomenita.


In a doua repriza, Mircea Rednic, s-a multumit sa conserve rezultatul, cu un joc mult mai defensiv, bazat pe contra-atac. Cu toate acestea lupii au controlat jocul, turcii avand foarte putine ocazii periculoase, care sa pericliteze poarta lui Hamutovski, intrat la pauza in locul lui Povilas.

Per, total a doua repriza a fost una echilibrata, asta datorita si schimbarilor pe care tehnicianul gazarilor a dorit sa le faca. Ce mi-a atras atentia in mod deosebit in cea de-a doua repriza a fost acelasi joc indolent , fara viziune si plin de greseli a lui Cristea. Este , sper din punctul meu de vedere ultima sansa acordata acestui "paria al fotbalului", care din iarna ar trebui obligat-fortat sa nu mai faca parte din lotul Petrolului.
Rednic a inceput meciul cu urmatorul 11: Povilas - Avogadri,Galamaz, Hoban, Grecu -Mustivar, Marinescu, Boudjemaa, Vlad Morar-Hamza Younes, Jeremy Bokila.

Pe parcursul celei de-a doua reprize au mai intrat Cristescu in locul lui Hamza Younes, Timisela in locul lui Avogadri, Tony Nwakaeme in locul lui Bokila si Konecny in locul lui Mustivar.

Galatasaray Istanbul - Petrolul Ploiesti 0-2

Petrolul: Povilas (’46 Hamutovski) – Avogadri (’46 Timisela), Galamaz, Hoban, Grecu (’46 Guilherme) / Boudjemaa (’46 Oprita), Marinescu, Mustivar (’76 Konecny), Morar (’46 Cristea) – Younes (’58 Cristescu), Bokila (’67 Tony)
Antrenor: Mircea Rednic

Galatasaray: Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Cris, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Felipe Melo, Furkan Özçal, Engin Baytar, Mertan Caner Öztürk (dk. 30 Erdi Güncan)

Antrenor:Fatih Terim