duminică, 29 iulie 2012

Dus rece pentru gazari!! Vaslui - Petrolul 3-0 (1-0)

1,2,3 si s-au distrat cu ei!!!


Petrolul a cedat în deplasarea de la Vaslui, 0-3, meciul fiind decis de golurile semnate de către Sânmărtean (21), Sburlea (70) şi Niculae (82). “Lupii” au jucat timp de de o oră în inferioritate numerică, după ce Cristea a văzut “roşu” direct, în minutul 31.

Ploieştenii au mers la Vaslui decişi să-şi respecte statutul de lideri şi puteau da lovitura încă din startul meciului, atunci cînd Grozav (5), rămas singur la 12-13 metri, a şutat pe lângă bara din dreapta lui Coman. Vasluienii au replicat prin geniul lui Sânmărtean, mijlocaşul deschizând scorul, în minutul 21, cu o execuţie de excepţie, o lovitură liberă de la 22 de metri, central, bătută în vinclul din stânga lui Bornescu. Zece minute mai târziu, “lupii” l-au pierdut pe Cristea, eliminat direct pentru un presupus cot aplicat lui Antal, dar centralul Adrian Cojocaru n-a fost de acord ca echilibrul numeric să se refacă până la pauză, “iertându-l” pe Varela de un cartonaş roşu evident, pentru un fault din postură de ultim apărător comis asupra lui Grozav (41).
Cu un om mai puţin pe teren, formaţia lui Mircea Rednic a avut o misiune aproape imposibilă în partea a doua. Ploieştenii au apelat la forţe proaspete în ofensivă, aruncându-i în luptă pe Opriţa şi Bokila, însă marile ocazii le-au aparţinut tot amfitrionilor. Bornescu (64) a scos şutul lui Sburlea, apoi Caue (69) a ratat de puţin ţinta, pentru ca, până la urmă, să se facă 2-0, după o nouă execuţie de kinogramă, un „călcâi” al lui Sburlea (70) din marginea careului mic. Niculae (82) a „închis” tabela, cu un şut de la 14 metri, Petrolul bifând, astfel, prima înfrângere din actuala ediţie de campionat.
Etapa viitoare, echipa noastră va juca, pe „Ilie Oană”, cu Oţelul Galaţi, meci ce se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30.

SC Vaslui – FC Petrolul Ploieşti 3-0 (1-0)

Marcatori: Sânmărtean (21), Sburlea (70), Niculae (82).
SC Vaslui: Coman – Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgeanu – Antal (65 Caue), N’Doye, Stanciu, Sânmărtean (74 Zsiga) – M. Niculae (86 Buhăescu), Sburlea. Antrenor: Marius Şumudică.
Petrolul: Bornescu – Alcenat, Szukala, Yamissi, Guilherme – Boudjemaa, Mustivar (58 Cristescu), Marinescu, Cristea – Younes (66 Bokila), Grozav (58 Opriţa). Antrenor: Mircea Rednic.
Au arbitrat: Adrian Cojocaru – Valentin Avram şi Emil Marinescu.
Arbitru de rezervă: Emil Voicu
Observatori: Mircea Cezar Ionescu şi Cornel Sorescu.

sursa:fcpetrolul.ro