vineri, 11 mai 2012

Vivi Răchită: "Clauza lui Hamza a fost activată"!

Referitor la toate zvonurile din presa centrală, cu privire la un posibil transfer a lui Hamza Younes la una dintre echipele bucureştene, managerul general Vivi Răchită a desfiinţat informaţiile "preţioase" ale ziariştilor în căutare de senzaţional.
sursa foto:ligaluiadita.ro
El a spus că 25 mai este data-limită pînă la care Petrolul îşi poate valorifica opţiunea în privinţa atacantului tunisian şi că, la momentul actual, toţi cei din club au fost de acord cu privire la activarea clauzei, în ciuda "intervenţiilor", "ofertelor" şi "sfaturilor" de tot felul! Mai precis, activarea opţiunii obligă clubul la plata sumei de 150.000 de euro, bani care vor fi plătiţi în trei tranşe, după cum urmează: august 2012, februarie şi august 2013!
Esenţială în ecuaţie a fost activarea, mai ales că, Hamza parafase deja, in iarnă, un contract pe trei ani cu Petrolul! Practic, conform actele incheiate în acea perioada de mercato, clubul nostru îşi rezerva dreptul de a activa sau nu, din vara lui 2012, acest contract întins pe 3 ani cu Hamza.
Nu e nebun, nimeni din club, să ... vrea altceva, astfel că jucătorul îşi va duce la îndeplinire cei trei ani de contract pentru care a semnat!
Nu s-au făcut precizări cu privire la valoarea noului salariu stagional al lui Hamza şi alte aspecte legate de contract, vestea fiind una care va bulversa presa "bine informată" care deja l-a transferat pe la Steaua, Dinamo sau Rapid. Aşa că nu mai luaţi de bune toate ştirile apărute prin presa aceasta can-canistă.
 
sursa:doarpetrolul.ro