joi, 17 mai 2012

Arde Petrolul! Război în conducerea lupilor 

sursa foto:iploiesti.ro
Petrolul s-a salvat de la retrogradare, însă apele rămân tulburi la nivelul conducerii.
După ce lupii au câştigat cu Gaz Metan şi şi-au asigurat matematic prezenţa în Liga I şi în sezonul viitor, multe dintre problemele interne ale clubului au început să iasă la suprafaţă. Gheorghe Mulţescu a fost primul care a ieşit public cu declaraţii, în cadrul unei emisiuni televizate, despre relaţia sa cu managerul clubului, una care a devenit extrem de tensionată la foarte puţin timp de la preluarea mandatului de antrenor.

Iar, la acest moment, multe dintre vocile din interior spun la unison: nu se mai poate lucra cu Valeriu Răchită!
Vivi ar avea probleme şi cu actualii acţionari, iar, în acest moment, pare că, la Petrolul, sunt două tabere: Răchită şi ceilalţi, tabere care, cel mai probabil, se vor separa oficial la finalul campionatului.
„S-a supărat cine nu vrea să lucreze profesionist”, ne-a declarat, ieri, managerul Petrolului. „A pornit de la primele pentru meciurile cu Braşov şi Dinamo, dar era vorba despre nişte bonusuri la prime. Mi se pare ciudat ca cineva să spună că jucătorii nu se pot concentra la jocul cu Voinţa dacă nu încasează înainte bonusuri la prime. I-am spus atunci lui Mulţescu să vorbească, de acum, direct cu acţionarii. Eu tot ce am făcut, am făcut în interesul Petrolului, nu ca alţii care au făcut în interesul lor. Care alţii? Nu vreau să vorbesc acum!”, a adăugat managerul Petrolului.
Revoltă?
Ieri, lotul Petrolului a făcut deplasarea la Târgu Jiu, pentru meciul cu Pandurii, programat astăzi. Din delegaţia lupilor nu fac parte, pe lângă Younes, care este accidentat, nici Zerka, Boudjemaa, Ben Djemia, Mustivar, Mihai Tudor şi Buhuşi. Toţi au anunţat că nu pot evolua deoarece au probleme medicale, însă surse din cadrul clubului susţin că este vorba despre un protest al jucătorilor străini, în special cei de „limbă franceză” la adresa antrenorului Gheorghe Mulţescu. Aceştia ar fi nemulţumiţi de „tratamentul” la care sunt supuşi de tehnician. Mulţescu a dezminţit faptul. „Cum să fie, domne, aşa ceva? Înseamnă că cine v-a spus a fost rău intenţionat! Hamza are întindere, iar Selim şi Zerka au vrut să intre, dar le-am spus noi să se odihnească. Sunt, într-adevăr, obosiţi pentru că au jucat câte două meciuri pe săptămână, dar atâta tot”, ne-a declarat antrenorul Petrolului.
În afara acestora, Osiako este suspendat pentru patru cartonaşe galbene, iar Hamutovski a intrat în lot, dar va fi rezervă. În schimb, revine Pompiliu Stoica.
Walter aduce 12 jucători
Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre sosirea iminentă a lui Florian Walter, la Petrolul. Finanţatorul formaţiei Universitatea Cluj şi-ar fi făcut deja lista cu jucătorii care vor sosi la Ploieşti. În principiu, Walter va aduce 12 fotbalişti de la „U”, iar Petrolul va păstra zece. 

sursa:telegrama.ro