joi, 17 mai 2012

GO Rachita!!!

Răchită s-a săturat de Petrolul: "Aş dori să plec de la echipă, să încep o nouă provocare". Cu cine ţine la derby

Valeriu Răchită, managerul general al echipei Petrolul Ploieşti, a vorbit în direct la Dolce Sport, în cadrul emisiunii Morning Sport, despre situaţia de la echipa ploieşteană şi depre derby-ul campionatului, Steaua-Dinamo.


Despre situaţia de la echipă şi o eventuală sosire a lui Florian Walter ca acţionar la Petrolul, Răchită a declarat: "Noi care venim din fotbal ştim ce înseamnă o muncă, însă nu creadeam că meseria de manager este atât de grea. Mă bucur că s-a realizat obiectivul şi că la echipă există jucători care pot face diferenţa.
Primăria va ajuta în continuare echipa, dar mai mult nu pot să vă spun. Anul trecut nu am avut decât 200.000 de euro pentru transferuri, bani care au venit destul de târziu.
În proporţie de 51% aş dori să plec de la echipă, să încep o nouă provocare, pentru că sunt de trei ani la Petrolul. Vom discuta în vară despre acest lucru, iar dacă voi avea la fel ca şi până acum, mână liberă la echipă, vom vedea ce decizie voi lua".
Despre derby-ul campionatului, Steaua-Dinamo: "Eu sper să fie un spectacol fotbalistic din care învingătoare să iasă Steaua. Aş vrea să rămână în lupta pentru campionat. Însă după victoria CFR-ului de aseară este destul de greu".

sursa:dolce-sport.ro