luni, 19 martie 2012

Petrolul Ploiesti nu se dezice de echipa cosmopolita a Ligii 1!!

sursa foto: fc petrolul


Patrick Osiako a semnat cu FC Petrolul Ploieşti

 

Fotbalistul kenyan Patrick Osiako a semnat un angajament, valabil până la finalul actualei stagiuni, cu FC Petrolul Ploieşti. Născut pe 15 noiembrie 1986, Osiako evoluează pe postul de mijlocaş central, iar în perioada 2007-2011 a jucat pentru gruparea suedeză AIF Mjallby.
În schimb, atacantul Fred Benson, testat şi el la antrenamentele de săptămâna trecută, nu a fost oprit în lotul „galben-albaştrilor”.
 * Formaţia petrolistă şi-a reluat, de ieri, antrenamentele, în vederea partidei cu Concordia Chiajna, ce se va disputa miercuri, de la ora 17.00, pe stadionul „Ilie Oană”. Ploieştenii vor rămâne, de astăzi, în cantonamentul de la Crângul lui Bot. „Este un meci important şi suntem siguri că suporterii înţeleg acest lucru. Avem nevoie de sprijinul unui public numeros, care să-şi încurajeze echipa pe tot parcursul întâlnirii şi să creeze o atmosferă specială, dar civilizată, la primul joc de după redeschiderea porţilor arenei Ilie Oană. Ne aflăm înaintea unei serii, de trei partide, ce va avea implicaţii majore în lupta pentru evitarea retrogradării, iar după confruntarea cu FC Braşov vom avea o întâlnire comună cu factorii de decizie ai echipei şi cu suporterii, vom trage linie, vom vedea în ce situaţie suntem şi ce decizii se impun”, a precizat managerul general al petroliştilor, Valeriu Răchită.

sursa: fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.