duminică, 18 martie 2012

Frustrant! FC Petrolul - U Cluj 2-2 (1-0)

sursa foto: fcpetrolul.ro
Egal contestat al Petrolului. Doar un 2-2, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. La finalul meciului, un grup de suporteri i-au strigat demisia antrenorului Vivi Rachita. A fost ultima partida fara spectatori in tribunele de la “Ilie Oana”. Miercuri de la ora 17, cu Concordia Chiajna, accesul pe arena va fi fara restrictii. Pentru prima oara in acest sezon, la un meci in deplasare, oaspetii au avut o mica galerie formata din fete si copii. Dupa meci, fanii si fanele lui U, le-au cantat jucatorilor pentru punctul obtinut. Fotbalistii Petrolului au plecat nervosi de la stadion fiind convinsi ca penalty-ul transformat de Cristea in minutul 88, a fost acordat gresit de centralul Augustus Constantin. Golgeterul Oprita a ajuns la cota 8 in clasamentul marcatorilor iar marocanul Zerka a punctat la prima aparitie in tricoul galben-albastru. Celalalt gol al “sepcilor” a fost marcat de Gicu Grozav. Situatia in clasament a Petrolului nu-i tocmai grozava. Echipa ramine pe locul 15, retrogradabil, cu 19 puncte.
 FC Petrolul Ploieşti – FC „U” Cluj 2-2 (1-0)
Marcatori: Opriţa (40), Zerka (71)/Grozav (60), Cristea (88, pen.).
Petrolul: Povilas – Străuţ, Alvaro Silva, Bikana, Stoica – Mustivar, Negru (67 Dina) – Opriţa, Boudjemaa, Younes (58 Buhuşi) – Zerka (77 Tudor). Antrenor: Valeriu Răchită.
„U” Cluj: Bornescu – Achim, Galamaz, Szukala, Mendy – Păcurar (76 Tony), Hoban, Cristescu (46 Cojocnean), Marinescu – Grozav, Cristea. Antrenor: Emil Ursu.
Au arbitrat: Augustus Constantin – Valentin Avram şi Petruţa Iugulescu.
Observatori: Paul Cazan şi Ioan Mureşan.
sursa:ligaluiadita.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.