miercuri, 21 martie 2012

21.03.2012 APOCALIPSA INCEPE LA PLOIESTI!!!


sursa foto: digisport.ro



Petrolul - Chiajna 3-4(2-1)

 Se pare ca civilizatia Maya, Nostradamus si nu in ultimul rand cei de la NASA au avut dreptate cu privire la venirea Apocalipsei in anul de gratie 2012. Intr-adevar au avut o mica scapare , si aici ma refer la luna calendaristica a anului 2012. Nu a trebuit sa mai asteptam cu sufletul la gura luna decembrie pentru ca ne-a luat pe toti prin surprindere astazi 21 martie 2012.

Astfel la orele 18.50 PM Apocalipsa a lovit pentru prima data Terra. Primul oras al lumii cu a sa populatie sacrificata a fost Ploiesti , un oras aflat la 60 de km distanta de capitala Romaniei, si anume Bucuresti.

  Da , pare un scenariu din filmele SF regizate de Cameron sau Spielberg dar asta s-a intamplat astazi in Liga 1 Bergenbier, cea care reprezinta prima scena a fotbalului romanesc la meciul dintre prim divizionarele Fc Petrolul Ploiesti si Concordia Chiajna, intr-un meci de 6 pct, pentru fiecare dintre combatante, ambele zbatandu-se in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Colege de suferinţă în subsolul clasamentului, Petrolul şi Concordia au oferit un meci interzis cardiacilor , dar nu bag mana in foc ca si un om perfect sanatos venit astazi la meci nu a plecat acasa cu tensiunea arteriala ridicata asta in cel mai fericit caz. Am avut prieteni , oameni langa mine la tribuna zero  pe templul ILIE OANA care in acele 6 minute halucinante ii bufneau plansul instant si isi faceau semnul crucii.

In acele 6 minute apocaliptice pentru LUPII GALBENI, am aflat ca un astfel de meci s-a mai trait in urma cu 16ani , mai exact in 1996 pe 24 august la o partida tot de prima scena a fotbalului romanesc..si da este vorba tot de un meci al Petrolului jucat impotriva lui Poli Timisoara. Atunci in minutul 80 Petrolul conducea cu 4-2 , si totul parea rezolvat.  In 10 minute Timisoara a reusit sa inscrie de 3 ori la fel cum a facut Chiajna in aceasta seara, partida din august 1996 terminandu-se 5-4 pentru Timisoara.

Revenind la partida din aceasta seara Petrolul Ploiesti a condus cu 3-1 (”triplă” tunisianul Hamza Younes), dar au cedat în ultimele minute, cînd au primit trei goluri, cel decisiv în prelungiri! Erou a fost Alex Dos Santos, intrat la reluare şi autor al unei ”duble”.

Datorită acestui triumf, primul stagional în deplasare, Chiajna a depăşit Petrolul, avînd 20 de puncte, unul peste ”lupii” lui Valeriu Răchită.

Înfrîngerea cu Chiajna de pe teren propriu, 3-4, a iscat un adevărat scandal la Petrolul, care i-ar putea fi fatal lui Valeriu Răchită
Tehnicianul n-a fost la conferinţa de presă de după meci, fanii au încercat să intre peste jucători în vestiar, iar primarul Ploieştiului a venit pentru a calma spiritele şi a organizat o mini-şedinţă chiar la cabine. La discuţia cu jucătorii şi cu staful tehnic e prezent şi finanţatorul clubului, Dan Capră.
Suporterii i-au cerut demisia lui Răchită şi au încercat să intre la vestiare peste jucători, dar au fost opriţi de forţele de ordine.
Prezent în locul lui Răchită la conferinţa de presă, secundul Valentin Negoiţă a declarat: "A fost un final de meci paranormal, de film SF, n-am mai văzut aşa ceva. Am jucat chiar bine în acest meci".
 În urma şedinţei din vestiar, Valeriu Răchită şi-a dat demisia din funcţia de manager general al Petrolului, a anunţat Radio GSP. Aceeaşi decizie a luat-o şi preşedintele clubului, Alexandru Crîngu.
 Gruparea ploieşteană confirmă informaţia anunţată în premieră de Radio GSP printr-un comunicat oficial remis pe site-ul clubului. "Considerăm că, pentru bunul mers al proiectului început aici, este momentul să facem un pas în spate. Vom acorda tot sprijinul nostru viitoarei conduceri pentru ca, din punct de vedere organizatoric, lucrurile să decurgă normal în continuare. Zilele următoare va fi anunţată noua conducere tehnică", au precizat oficialii petrolişti. 

Echipele de start:
PETROLUL: Gritti - Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Mustivar, V. Negru - Opriţa, Boudjemaa, Hamza - Zerka
Rezerve: Valincius, M. Tudor, Dina, Linares, Buhuşi, Stoimirovici, Osiako
CHIAJNA: Gospodinov - Krumov, D. Bratu, Mamele, Guilherme - L. Filip, Petrovici, Vlad Munteanu, Ilie Iordache - Ad. Popa, Rocha
Rezerve: Niţă, Mihalcea, Lancev, Alex Dos Santos, V. Dinu, R. Iancu
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti). Asistenţi: Adrian Popescu, Daniel Mitruţ (ambii Craiova).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.