luni, 12 martie 2012

2- 0 si scenarii a "La Piovra" aseara in Giulesti !!

0-2 în Giuleşti

Petrolul rămâne fără punct câştigat în 2012, după înfrângerea suferită în confruntarea, din deplasare, cu Rapid Bucureşti.Gazdele s-au impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de către Ioniţă (27) şi Surdu (53).

Ploieştenii au avut prima mare ocazie în „Giuleşti”, atunci când Coman a respins, de lângă bară, la lovitura de cap expediată de către Dina (12). Amfitrionii au replicat două minute mai târziu, Gritti opunându-se senzaţional la şutul lui Surdu, dar Rapidul avea să deschidă scorul prin Ioniţă (27), cel care, profitând de o ezitare a lui Alvaro Silva, l-a „executat”, din apropiere, pe italianul dintre buturile petroliştilor. La scurt timp după reluare, Surdu (53) a majorat diferenţa, fructificând, cu un şut plasat, de la 10 metri, o pasă venită, de pe stânga, de la Bozovici, iar „lupii” n-au reuşit să revină în joc, chiar dacă au avut câteva situaţii bune, însă Coman a salvat la reluarea coechipierului Marcos Antonio (66) şi, mai apoi, la „capul” lui Younes (67).
După această înfrângere, Petrolul a ajuns pe locul 15 în ierarhia Ligii I, iar în etapa următoare va întâlni, pe teren propriu, pe „U” Cluj, într-un meci ce se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00.
 Rapid Bucureşti – Petrolul Ploieşti 2-0 (1-0)
Marcatori: Ioniţă (27), Surdu (53).
Rapid: Coman – Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovic – Texeira, Alexa (68 Burcă, 86 Galuber), Herea – Deac, Ioniţă, Surdu (74 Roman). Antrenor: Răzvan Lucescu.
Petrolul: Gritti – Melinte, Alvaro Silva, Bikana, P. Stoica – Mustivar, Bărbulescu (46 Opriţa) – Neagu (46 Younes), Boudjemaa, Stojimirovic – Dina (76 Negru). Antrenor: Valeriu Răchită.
Cartonaşe galbene: Alexa, Ioniţă/Neagu, Melinte, Mustivar, Bikana, Stojimirovic.
Au arbitrat: Sebastian Colţescu – Mihai Iliescu şi Daniel Hulubei.
sursa: fcpetrolul.ro


Gritti, omul Mafiei? » O jurnalistă elveţiancă şochează: "Portarul Petrolului e blatist! Ştia că Rapid va cîştiga cu 2-0"

sursa foto:gsp.ro



UPDATE Valeriu Răchită a explicat situaţia lui Mateo Gritti. "Am discutat cu Gritti şi mi-a spus că nu e implicat în nici un astfel de scandal. Că ar fi vorba de un fost coleg de-al lui. Oricum, evoluţiile sale din primele 2 etape nu dau de gîndit", a declarat Răchită la sportro.

Potrivit ediţiei electronice a Jurnalului Naţional, portarul Petrolului, Mateo Gritti, e anchetat de procurorii din Italia şi Elveţia pentru colaborare cu mafia pariurilor din Singapore!
Valeriu Răchită a mai primit o lovitură grea la finalul partidei din Giuleşti. La ieşirea de la vestiare, tehnicianul prahovean a fost abordat în limba engleză de o reporteră de la televiziunea naţională elveţiană, care l-a întrebat dacă avea habar că portarul italian Matteo Gritti (31 de ani), pe care l-a transferat luna trecută, este anchetat de procurorii din Italia şi Elveţia pentru colaborare cu mafia pariurilor din Singapore!
Răchită a răspuns uluit: "Nu ştiu nimic, poate cei din conducerea clubului. Mie mi l-au adus, mi-a plăcut şi l-am oprit". Jurnalista venită special la Bucureşti a mers şi mai departe: "Gritti ştia dinainte că meciul se va termina 2-0 pentru Rapid". În acest moment, antrenorul Petrolului a izbucnit nervos: "Sînteţi de la Cancan, ce glumă proastă e asta?!". Apoi s-a urcat val-vîrtej în autocar.
Potrivit cotidianului Jurnalul Naţional, Gritti ar urma să fie dat în urmărire generală dacă nu se prezintă la audieri. Italianul ar avea legături cu organizaţia mafiotă "Ţiganii", coordonată de macedoneanul Hristijan Ilievski, care acţionează în Serie A şi în Serie B.

"Nu ştiu ce se spune despre Gritti, dar pe mine m-a enervat în prima repriză, cînd mi-a scos o minge din 3 metri!" (Romeo Surdu, atacant Rapid)

Aseară, la 0-2 cu Rapid, Gritti a greşit la primul gol, cînd totuşi o parte mai însemnată de vină are fundaşul Linares. În rest, portarul a apărat bine, salvînd chiar o minge imposibilă la 0-0.

sursa:gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.