sâmbătă, 11 februarie 2012

Se pare ca am avut dreptate! Super Ali Mathlouthi face furori!!

                                      
FC Petrolul îşi continuă şirul victoriilor în turneul din Antalya, câştigând, în acestă seară, partida cu Paksi (Ungaria, Liga I). „Lupii” s-au impus cu 2-1 (1-0), prin golurile marcate de către Buhuşi şi Vali Negru.
Menţinându-se pe trendul ascendent al evoluţiilor din ultima perioadă, petroliştii au făcut, contra ungurilor de la Pecsi, poate cel mai bun meci al lor din Antalya. Cu o prestaţie solidă atât în faza de apărare, cât şi în cea de atac, formaţia lui Valeriu Răchită s-a impus fără probleme, chiar dacă scorul final ar putea lăsa impresia unui meci echilibrat. Ploieştenii au deschis scorul în minutul 12, atunci când, la o lovitură liberă de la 22 de metri, Fl. Dumitru i-a mişcat uşor mingea lui BUHUŞI, iar „decarul” petroliştilor a înscris cu un şut ce l-a păcălit pe Csernyanski. 1-0 a fost şi scorul primei părţi, iar, imediat după reluare, „galben-albaştrii” au dat startul ofensivei la poarta maghiară. Mai întâi, lui Opriţa (48) i-a fost refuzat un penalty evident, pentru ca, doar un minut mai târziu, după un corner de pe dreapta, Negru să reia, cu capul, de la patru metri, în blocajul portarului advers. Boudjemaa (53) a trimis de la 16 metri, razant cu transversala, şi tot el, trei minute mai târziu, a ratat o reluare decisivă, din mijlocul careului, la o centrare venită, de pe dreapta, de la Opriţa. Inevitabil, desprinderea s-a produs la capătul primei ore de joc, atunci când ultimul venit în tabăra „lupilor”, franco-tunisianul Ali Mathlouthi  (sursa foto:rclens.fr) a avut o cursă explozivă pe partea dreaptă, a pierdut un adversar pe drum şi, pătruns în careu, a centrat ideal în faţa porţii, de acolo de unde NEGRU nu putea greşi: 2-0. Mathlouthi (63) a repetat acţiunea, însă pe partea opusă, dar Borza a trimis, incredibil, în bară, de la doar doi metri, şi tot Mathlouthi a apărut, mai apoi, la finalizare, şutul său, de la 16 metri, fiind „scos”, de la colţul scurt, de către portarul advers. În prelungirile meciului, ungurii au reuşit să reducă din handicap, după ce Szatmari a reluat în plasă o minge respinsă, în lateral, de către Gritti, iar meciul s-a încheiat cu o nouă ocazie uriaşă a ploieştenilor, Stojimirovic nereuşind să puncteze, la capătul încă unei acţiuni excelente a lui Mathlouthi. Mâine, de la ora 17.00, FC Petrolul va întâlni pe Litex Lovech, în penultimul test al stagiului de la Belek.
  FC Petrolul: Povilas (46 Gritti) – Buleică (46 Străuţ), Melinte, Bikana (59 Tudor), Ben Djemia (46 Stoica) – Mustivar (65 Stojimirovic), Negru (59 Bărbulescu) – Dumitru (46 Neagu), Opriţa (59 Borza), Buhuşi (46 Boudjemaa) – Dina (46 Mathlouthi). 
sursa: fcpetrolul.ro
Omul meciului



N°14 - Ali MATHLOUTHI

Libre après un dernier passage fructueux à Strasbourg, Ali-Azouz Mathlouthi, attaquant droitier polyvalent, a rejoint le RC Lens en juin 2011.

Profil / Profile

Poste : Attaquant
Position : Forward
Nationalité : Franco-tunisien
Nationality : Franco-Tunisian
Date de naissance : 22 avril 1987
Date of birth : April 22, 1987
Taille / Height : 1m 76
Poids / Weight : 71 kg
Lieu de naissance / Birth place : Saint-Denis (93)
Date d'arrivée / Transfer Date : Juin 2011
Clubs précédents / Previous clubs :
- 2004-2005 Besançon
- 2005-août 2007 Strasbourg
- Sept. 2007-2008 Châteauroux
- 2008 Strasbourg
- 2009 Racing Ferrol
- 2009-2010 Arles-Avignon
- 2010-2011 Strasbourg
- 2011-2012 Lens

Galerie photos

Cliquez sur les images pour les agrandir...

3 comentarii:

  1. Felicitari Florin pentru blog. Deja l-am adaugat la favorite si voi urmari de acum inainte stirile despre Petrolul aici.
    Sa speram ca va ramane Ali, si am incredere ca Perolul va rezista in retur si peste cateva sezoane sa anunti aici, pe blogul tau obtinerea unui nou titlu pentru orasul nostru - Ploiesti.
    Tine-o tot asa. (criolt)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi frumos Cristi, banuiesc ca asa te numesti, ma bucur ca blogul meu iti place si l ai adaugat la favorite si Doamne ajuta sa ramana Ali la noi si cu ajutorul lui , al nostru si al celorlalti jucatori sa punem umarul la ce va insemna un nou titlu de campioni ai Romaniei! stima!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai intuit bine, Cristi ma numesc, ma bucur ca am gasit acest blog care cuprinde stiri curente si concrete, pozele care arata fericirea unui stadion full, nu mai zic de acel banner super.
    Sper din tot sufletul sa se termine odata cu tensiunea noastra, a suporterilor, ca dupa o explozie de bucurie, o promovare dupa atatia ani,sa avem "surprize" neplacute.
    Am incredere in cei care au investit in ultimul timp in echipa si in stadion ca nu vor lasa Ploiestiul cu un stadion pustiu.
    Am urmarit site-urile despre Petrolul si am observat multe "treceri", de la agonie la extaz, de la a avea o echipa competitiva sau nu, de la avea pe acel "investitor" sau nu.
    A fost deja o mare investitie prin construirea acestui stadion intr-un timp record, e logic sa urmeze si alta investitie in echipa pe termen lung.
    Hai Petrolul !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.