vineri, 24 februarie 2012

Petrolul Ploiesti - FC Schaffhausen 4-1 (3-1)

Victorie clară cu Schaffhausen

FC Petrolul s-a impus cu 4-1 în meciul test disputat contra grupării elveţiene SV Schaffhausen, golurile ploieştenilor fiind marcate de către Roman, Ben Djemia (2) şi Vali Negru.
Vecine la “Rixos”, FC Petrolul şi SV Schaffhausen s-au întâlnit în această seară într-un joc dominat de la bun început de către formaţia ploieşteană. După un prim şut al lui Buhuşi (10), la care mingea a ocolit de puţin poarta, “lupii” au deschis scorul prin Roman (16), acesta fructificând, cu o lovitură de cap expediată de la 4-5 metri de buturile adverse, un balon recentrat de către Opriţa. Imediat, Borza (18) l-a obligat pe portarul advers să respingă în corner, la o lovitură liberă executată de la 20 de metri, însă, la prima acţiune ofensivă a elveţienilor, Străuţ l-a faultat în marginea careului mare pe Lettieri, iar Muller (23) a transformat lovitura de pedeapsă, restabilind egalitatea. Replica petroliştilor a venit prompt şi, până la pauză, lucrurile au reintrat în normal. Ben Djemia (34) a punctat pentru 2-1, cu o lovitură de cap trimisă din 6 metri, la un corner bătut, de pe stânga, de către Fl. Dumitru, şi tot franco-tunisianul a stabilit scorul primei reprize, în minutul 43, atunci când a înscris cu un şut de la 10 metri, lateral stânga, la colţul lung, după un “assist” al lui Opriţa.
Imediat după reluare, Vali Negru (49) a ridicat scorul la 4-1, fructificând, din faţa porţii, o centrare venită, de pe dreapta, de la Melinte. Petrolul a mai avut o bară, prin Bărbulescu (55), şi alte două ocazii importante, irosite de către Dina (65) şi Negru (75), 4-1 rămânând rezultatul final al unei întâlniri în care Valeriu Răchită a rulat aproape tot lotul, singurul jucător care n-a evoluat fiind Răzvan Neagu, menajat din cauza unor probleme medicale. Altfel, introdus în debutul părţii secunde, Olivian Surugiu a suferit o ruptură musculară, fiind înlocuit după mai puţin de 20 de minute de joc.
Petrolul va susţine, duminică, ultimul meci din cadrul acestui stagiu, împotriva formaţiei letone Metalurg Liepajas. Partida se va disputa tot la “Rixos”, de la ora 15.00.
FC Petrolul – SV Schaffhausen 4-1 (3-1)
Au marcat: Roman (16), Ben Djemia (34, 43), Negru (49)/Muller (23-pen.).
Povilas (46 Gritti) – Străuţ (32 Linares), Melinte (58 Stojimirovic), Bikana (58 Tudor), Ben Djemia (46 Stoica) – Dumitru (46 Negru), Mustivar (46 Bărbulescu) – Opriţa (46 Buleică), Buhuşi (46 Boudjemaa), Borza (46 Surugiu) – Roman (46 Dina).
SV Schaffhausen: Bretscher – Aulisio (80 Gerscwiller), Kuc, Portmann, Staub (64 Bolli) – Dubach (60 Mottola), Muller, Schuler, Lettieri – Hoffstetter, Torsello.

sursa: fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.