joi, 23 februarie 2012

Au revoir Ali-Azouz Mathlouthi !!!

Transferul lui Ali-Azouz Mathlouthi a picat

Fotbalistul francez Ali-Azouz Mathlouthi s-a aflat, de ieri, în România, pentru a negocia un angajament cu FC Petrolul Ploieşti. Tratativele s-au purtat până astăzi, după orele prânzului, şi, chiar dacă FC Petrolul şi RC Lens au căzut de acord, s-au încheiat fără a se ajunge la o înţelegere cu jucătorul, acesta invocând unele motive de natură familială ce l-au împiedicat să se transfere în România.
Acesta este motivul pentru care anunţul oficial privind modul în care s-au finalizat negocierile a fost făcut doar acum, tot ceea ce a apărut anterior pe diverse bloguri sau siteuri putând fi luat doar la nivel de zvon, atâta vreme cât, la acel moment, lucrurile nu erau nici pe departe definitivate. Vă reamintim faptul că informaţiile cu titlu oficial vor fi postate pe www.fcpetrolul.ro, clubul nostru neasumându-şi răspundere pentru ştirile, neconfirmate, difuzate pe diverse alte canale media.

* Mohamed Ali Gharzoul, fotbalistul franco-tunisian aflat în probe la FC Petrolul, a părăsit, astăzi, cantonamentul de la Lara. Folosit în repriza a doua a testului cu Prahova Tomşani, Gharzoul nu a confirmat, aşa încât nu a rămas în vederile staffului tehnic al „galben-albaştrilor”.

sursa: fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.