miercuri, 22 februarie 2012

Petrolul Ploiesti - Prahova Tomsani 1-1 (0-0)

Festivalul ratărilor

FC Petrolul a încheiat la egalitate primul meci din cadrul stagiului de la Lara, 1-1 cu Prahova Tomşani. Reuşita ploieştenilor a fost semnată de către Adrian Borza, în minutul 72.
                                      
Disputat pe unul dintre terenurile aflate în incinta complexului „Rixos”, meciul din această seară a debutat cu o serie de ratări imense trecute în contul petroliştilor. Mustivar (3) a reluat, cu capul, de la 4 metri, însă Andrei Vlad a reuşit să respingă, apoi Opriţa (4) a lovit bara din stânga portarului advers, cu un şut de la 5 metri, iar „lupii” au continuat să se joace cu ocaziile, Dina (18 – reluare pe lângă poartă, din marginea careului mic) şi Melinte (20 - şut, de la 16 metri la o palmă de vinclu) trecând, la rândul lor, pe lângă gol. Până la pauză, Opriţa (38) a mai avut o dată şansa deschiderii scorului, fiind blocat în faţa buturilor adverse, pentru ca Dumitru (45) să expedieze un „trasor” de la 16 metri, în transversala porţii apărate de către Andrei Vlad.
Jocul şi-a păstrat coordonatele şi după reluare, Vlad izbutind să respingă în corner la şutul lui Neagu (48), dar golul avea să pice în poarta petroliştilor, Borbely (54) învingându-l pe Povilas cu un şut la colţul lung. Surugiu (71) a luat şi el la ţintă bara, după ce-l driblase şi pe Vlad, iar egalarea avea să se consemneze un minut mai târziu, atunci când Borza a şutat, de la 18 metri, fără replică, de această dată, pentru portarul Tomşaniului. Până la final, Surugiu (75 – şut de la 14 metri, lateral stânga, puţin pe lângă poartă) şi Melinte (84 – şut de la 16 metri, mingea fiind respinsă greu de Vlad) au avut şansa să aducă victoria „galben-albaştrilor”, partida încheindu-se, până la urmă, nedecis.


Vineri cu elveţienii, duminică împotriva letonilor

FC Petrolul şi-a definitivat programul meciurilor de pregătire pe care le va susţine până la finalul stagiului de la Lara. Astfel, după testul de astăzi, cu Prahova Tomşani, formaţia ploieşteană va juca, vineri, de la ora 18.00, cu gruparea elveţiană FC Schaffhausen, iar duminică va întâlni echipa letonă Metalurg Liepajas.


Petrolul Ploieşti – Prahova Tomşani 1-1 (0-0)
Marcatori: Borza (72)/Borbely (54).
Petrolul: Gritti (46 Povilas) – Străuţ (46 Buleică), Linares (46 Gharzoul), Melinte (46 Bikana), Stoica (46 Ben Djemia) – Mustivar (46 Bărbulescu), Negru (31 Dumitru) – Opriţa (46 Surugiu), Boudjemaa (46 Neagu), Buhuşi (46 Borza) – Dina (46 Roman, 65 Stojimirovic). Antrenor: Valeriu Răchită.
Prahova: A. Vlad – Petean, Bilia, Al. Gheorghe, Agache – Ochiroşii, A. Voina, Crosman, Liuba – Borbely, Vişan. Au mai jucat: Ad. Ungureanu, Fl. Popa, Matievici, Fl. Munteanu, Răuţă. Antrenor: Dan Dobai.

sursa:fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.