luni, 16 decembrie 2013

-articles_27998_35439Petrolul a ajuns la al cincilea meci consecutiv fără gol primit pe teren propriu. Duminică, ploieștenii au câștigat cu 2-0 contra Universității Cluj, chiar în ziua în care antrenorul Cosmin Contra a împlinit 38 de ani.
Ambele goluri au fost marcate de Younes Hamza, în minutele 39 și 52, din pasele lui Teixeira, respectiv Priso.
Elevii lui Contra au avut meciul la discreție și au dominat pe parcursul celor 90 de minute, ratând o serie de ocazii, cele mai mari prin Juan Albin (27, la 0-0) și Teixeira (44, când gazdele aveau deja 1-0). În repriza secundă, la adăpostul avantajului de două goluri luat după ce Hamza a reșit dubla din pasa lui Priso, au redus motoarele și fazele periculoase s-au împuținat.
Cea mai mare ocazie a oaspeților a venit cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar. Rilke a pătruns pe dreapta în careu, a șutat către colțul lung, dar Pecanha a respins în față. Ursu - intrat pe parcursul reprizei secunde - a luftat, iar Bucșă, venit pe urmărire, a trimis pe direcția goalkeeper-ului gazdelor, care a păstrat poarta intactă. Ratarea lui Dore (90+3) a încheiat un joc dominat de la un capăt la celălalt de galben-albaștri.

Declaratii dupa meci

Guilherme: "E o bucurie totală, echipa a demonstrat că putem mai mult. Am avut un meci greu, dar am cîștigat și asta este cel mai important. Avem o mare șansă să câștigăm titlul în acest sezon. Astra și Steaua sunt echipe foarte bune, dar depinde doar de noi. Staff-ul Petrolului va discuta situația mea cu managerul meu, vom vedea ce se întâmplă după vacanță. Prima mea opțiune este să rămân aici, am stat deja doi ani, m-am simțit bine, dar vom vedea", a declarat Guilherme pentru Digisport.

Cosmin Contra: "Evident că băieții nu îmi puteau face un cadou mai frumos și le mulțumesc din suflet pentru aceste 3 puncte. Sunt fericit că am un grup așa bun și niște jucători care au înțeles că fără sacrificii nu se fac lucruri mărețe. Mă duc în vestiar, să le dau tortul și șampania. Va fi o sărbătoare de scurtă durată, fiindcă de mâine o luăm de la capăt. Mai avem un ultim meci foarte important. Mutu a venit doar să vadă meciul. Prezentarea se face după ce se vor semna actele. Nu e nimic adevărat în legătură cu ce se mai discută cu privire la alte transferuri, în afară de cel al lui Mutu." a declarat Contra pentru Digisport.

INFO Meci
-articles_27998_35437La partidă a asistat şi atacantul Adrian Mutu.
La începutul meciului, jucătorii Petrolului au afişat mesajul "Lupii nu-şi abandonează puiul. Suntem alături de Vlad", referire la un junior al clubului petrolist, Vlad Radu, care are probleme de sănătate.
Fanii petrolişti i-au cântat "La Mulţi Ani" antrenorului Cosmin Contra, care a implinit duminică 38 de ani si au afisat un banner pentru cel poreclit „Guriță”pe care era scris „La mulți ani, Cosmine! Ne-ai dus către bine.”

un mesaj pentru cel poreclit „Guriță”, afișînd un banner pe care era scris „La mulți ani, Cosmine! Ne-ai dus către bine.”un mesaj pentru cel poreclit „Guriță”, afișînd un banner pe care era scris „La mulți ani, Cosmine! Ne-ai dus către bine.” - See more at: http://www.fanatik.ro/livetext-petrolul-u-cluj-vezi-echipele-de-start-139089#sthash.TK1XiS5Y.dpuf
un mesaj pentru cel poreclit „Guriță”, afișînd un banner pe care era scris „La mulți ani, Cosmine! Ne-ai dus către bine.” - See more at: http://www.fanatik.ro/livetext-petrolul-u-cluj-vezi-echipele-de-start-139089#sthash.TK1XiS5Y.dpuf
Caseta tehnica
Petrolul Ploiesti - U Cluj 2-0(1-0)
Marcatori: Hamza Younes (39', 52')

Petrolul Ploieşti: Pecanha- Alcenat, Geraldo, Benga, Guilherme - Hoban, De Lucas (Boudjemaa '75) - Priso, Albin (Dore '64), Texeira (Mustivar '60) - Hamza. Antrenor: Cosmin Contra

Universitatea Cluj: Niculescu - Ciupe, Ninu, Abrudan, Mendy - Bucşă, Cristocea (Lungu '59 ), Rilke, Kovacs (Calcan '19), Borza (Ursu '74) - Lemnaru. Antrenor: Mihai Teja
 
sursa:digisport.ro

Foto:Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.