joi, 4 iulie 2013

fcpzorya
Petrolul a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu Zorya Lugansk, ultimul amical din seria celor şase jocuri de pregătire programate de Contra în Slovenia.
Primele ocazii ale meciului le-au aparţinut ucrainienilor, care au reuşit să marcheze în minutul 25, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Prima fază periculoasă a ploieştenilor a venit în minutul 31, când Romario a trimis un şut bun, care a trecut puţin pe lângă transversală.
Ploieştenii au început mai determinaţi repriza secundă, ameninţînd poarta celor de la Zorya Lugansk prin loviturile de cap ale lui Geraldo (minutul 55') şi Neag (minutul 60').
În minutul 65, Teixeira a debutat la Petrolul, înlocuindu-l pe De Lucas. Fostul rapidist, în vîrstă de 32 de ani a semnat ieri cu ploieştenii, cînd a efectuat şi primul antrenament sub comanda lui Contra.
Cristescu a ratat o mare ocazie pentru Petrolul în minutul 70, trimiţînd peste bară o centrare perfectă a lui Boudjemaa. Meciul s-a terminat 0-0.

Echipa trimisă înteren de Contra:
Bornescu (Povilas 81') - Naziri (Achim 46'), Geraldo (Yamissi 73'), Neag, Grecu (Guilherme 46') - Romario (Mustivar 73'), De Lucas (Teixeira 64') - Ad. Ilie (Boudjemaa 68'), Cristescu (Hoban 73'), N. Popescu (Grozav 73') - Ad. Cristea (Younes 73')

Bilanţul "lupilor galbeni" în cantonamentul din Slovenia

Petrolul a terminat stagiul de pregătire de la Maribor cu o victorie, trei egaluri şi două înfrângeri. Elevii lui Contra au marcat şapte goluri şi au primit şase.
Hamza Younes este jucătorul care a marcat de două ori în amicalele din Slovenia, în timp ce Ad. Cristea, Bokila, Grozav, Boudjemaa şi Guilherme au înscris cîte un gol.

Meciurile jucate de ploieşteni la Maribor:

Petrolul - Lokomotiva Zagreb 2-2 (Younes, Ad. Cristea - pen.)
Petrolul - Hajduk Split 0-1
Petrolul - NK Maribor 1-1 (Bokila - pen.)
Petrolul - Partizan Belgrad 0-1
Petrolul - Ludogorets Razgrad 4-1 (Boudjemaa, Grozav, Younes, Guilherme)
Petrolul - Zorya Lugansk 0-0
Ploieştenii vor părăsi mîine Slovenia, urmînd să ajungă în ţară după amiază. Pe 10 iulie, Petrolul va juca împotriva Stelei, în Supercupa României. (sursa:gsp.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.