miercuri, 13 februarie 2013

FC Petrolul Ploieşti va suţine, în această după-amiază, de la ora 17.00, pe terenul de la „Sueno”, cel de-al treilea joc amical din cadrul cantonamentului pe care îl efectuează la Belek. Trupa ploieşteană o va avea ca adversară pe gruparea muntenegreană FK Zeta Golubovci, participantă în preliminariile ultimei ediţii a „Europa League”. Ajunsă până în runda play-off, acolo unde a fost spulberată de PSV Eindhoven, Zeta a avut un parcurs modest, însă, în competiţia internă, ocupând poziţia a 11-a, penultima, în clasament.

 Primul test pentru Elhad Naziri are loc azi contra celor de la Zeta Golubovci

In alta ordine de idei cotidianul Telegrama ne informeaza ca la antrenamentul acestei dimineți a participat și Elhad Naziri, fotbalist de profil defensiv provenit de la echipa moldoveană Milsami Orhei. Tânăr, de 20 de ani, Naziri urmează să fie testat în vederea asigurării postului de fundaș central, acolo unde Petrolul stă doar în trei oameni, Geraldo,Yamissi și Neag.
Ca un amanunt interesant si care face  sa fie urmarit si mai indeaproape  acest fundas sta descrierea  antrenorului trupei moldave, Ștefan Stoica - alias "Mourinho din Bănie" la adresa lui Elhad Naziri "Copilul ăsta va ajunge sus, peste câțiva ani!"
Asadar, ramane de vazut!

foto:Telegrama

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.