luni, 28 ianuarie 2013

"Nu ne putem permite, in conditiile in care ploiestenii au facut atat de multe sacrificii pentru acest club in ultimii ani, sa periclitam imaginea unui adevarat simbol al Ploiestiului.  E datoria noastra fata de generatia lui Mircea Dridea, fata de suporterii minunati ai Petrolului si fata de copiii nostri!”
Asa isi incepe invitatia la dialog primarul Iulian Badescu catre actionarii clubului FC Petrolul Ploiesti, Florian Walter si Daniel Capra ca urmare a situatiei tensionate din ultima perioada a clubului ploiestean. Astfel, de pe situl Primariei Ploiesti aflam ca vizbil ingrijorat  de ultimele informatii vehiculate in presa cu privire la situatia  de la clubul FC Petrolul, primarul Ploiestiului Iulian Badescu(foto) i-a invitat la o discutie lamuritoare pe reprezentantii clubului, Daniel Capra si Florian Walter, miercuri, 30 ianuarie 2013, la ora 11.00 la sediul primariei.
Iata cum suna comunicatul oficial postat pe situl primariei: "Primarul municipiului Ploieşti, domnul Iulian Badescu,  ingrijorat de ultimele informatii vehiculate in presa cu privire la situatia  de la clubul FC Petrolul, i-a invitat la o discutie lamuritoare pe reprezentantii clubului, Daniel Capra si Florian Walter, miercuri, 30 ianuarie 2013, la ora 11.00 la sediul primariei.
Reamintim ploiestenilor ca meciurile de pe teren propriu ale clubului FC Petrolul se desfasoara pe stadionul Ilie Oana, stadion aflat in patrimoniul municipiului Ploiesti. Numele echipei si palmaresul  acesteia sunt detinute tot de municipiul Ploiesti.
De asemenea, Consiliul Local a decis premierea  echipei de fotbal la finalul campionatului in functie de rezultatele obtinute. Astfel FC Petrolul poate obtine pana la 3 milioane de euro daca va castiga Cupa Romaniei si se va clasa in primele 5 echipe din Liga I de fotbal.
„Nu ne putem permite, in conditiile in care ploiestenii au facut atat de multe sacrificii pentru acest club in ultimii ani, sa periclitam imaginea unui adevarat simbol al Ploiestiului.  E datoria noastra fata de generatia lui Mircea Dridea, fata de suporterii minunati ai Petrolului si fata de copiii nostri”, a declarat domnul Iulian Badescu, primarul muncipiuilui Ploiesti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.