sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Incet, incet lucrurile par sa reintre in normal la Petrolul Ploiesti. Dupa cateva zile de tensiune in randul gazarilor , cauzata de absenta celor  doi titulari certi de la reunirea lotului in 2013, Enza Yamissi Manasse si Jeremy Bokila, iata ca astazi apar primele vesti imbucuratoare pentru fanii galben-albastrii.
Conform cotidianului Prahova fundasul central stanga Enza Yamissi Manasse a confirmat ca va reveni in Romania pana miine, iar marti va pleca cu echipa in primul cantonament din Turcia, efectuat la Lara.
Manasse a ajuns la un acord cu conducerea, neintelegerile de ordin financiar dintre cele doua parti fiind rezolvate, mai ales ca, teoretic si practic, clubul va avea bani la dispozitie, peste cateva zile urmand sa intre in contul galben-albastrilor peste 400.000 de euro, bani din drepturile TV, transa a doua, pe care LPF a anuntat ca-i va vira fara probleme.
BOKILA! A fi sau a nu fi? aceasta este intrebarea!
Tot de pe situl aceluiasi cotidian local aflam ca in acest moment situatia atacantului "lupilor galbeni", Jeremy Bokila ar fi intrat in impas. Asta dupa ce in ultimele ore clubul ploiestean nu a mai primit nicio veste  din partea jucatorului si nici din partea impresarului sau.
Astfel, presedintele executiv al clubului Alexandru Crangu a tinut sa precizeze inca odata  ca internationalul congolez "nu are cum sa scape "liber" in aceasta iarna": "Impresarul jucatorului a solicitat banii, inclusiv pe luna ianuarie! Nu avem cum sa dam salariul pe o luna in care fotbalistul nici macar nu a calcat in curtea clubului si i-am transmis acest lucru. El este platit, exact cum prevede contractul, niciun euro in minus si noi i-am transmis copii dupa ordinele de plata facute de club. I-am repetat faptul ca, fara acordul Petrolului nu va pleca, iar clauza care trebuie platita celor de la Waregem este scadenta, in martie, deci suntem in toate termenele posibile si imposibile. Rabdarea noastra a cam ajuns la sfarsit, sper sa inteleaga asta".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.