duminică, 27 ianuarie 2013

Christou in duel cu GilardinoPetrolul se pregateste sa-i aduca inlocuitor lui Galamaz, dupa plecarea acestuia la formatia cipriota Anorthosis Famagusta.Coincidenta face ca viitorul fundas central al galben albastrilor va fi tocmai din Insula Afroditei, adica un cipriot.
Pe numele sau Christou Paraskevas(foto:Christou in duel cu Gilardino) , jucatorul cipriot indeplineste rolul de fundaș central, fiind un jucator longilin, de 185 cm, născut la 02.02.1984 în Larnaca. Şi-a început cariera la juniorii lui AEK Larnaca iar în anul 2000 a semnat primul contract de profesionist la această echipă din Insula Afroditei. A evoluat pentru ea vreme de opt ani, transferându-se apoi la Omonia. A jucat acolo pentru un sezon iar apoi, un altul, pentru Apoel Limassol, bifând un titlu de campion al Ciprului. Între 2010-2012 a apărat culorile echipei Alki Larnaka iar în vara lui 2012 a fost adus la Universitatea Cluj, trupă pentru care a evoluat în 17 partide. Din această iarnă a devenit fotbalist liber de contract. Este internațional cipriot din 2007 și a evoluat pentru națională în 26 de partide. Are o cotă de piață de 500.000 de euro, conform transfermarkt.co.uk
De pe blogul lui Cristian Anghelescu aflam ca jucatorul cipriot se va alatura lotului petrolist aflat in Turcia la Lara incepand de marti. Un detaliu interesant cu privire la acest fotbalist  este faptul ca el este impresariat de catre nasa tehnicianului galben albastrilor, Ana Maria Prodan. Christou a fost adus în orașul de pe Someș de către Ana Maria Prodan, la acel moment președinte al alb-negrilor, în a doua decadă a lunii iulie, 2012.
Astfel,dupa numai 5 luni petrecute la "U" cipriotul a fost declarat jucator liber , din aceasta postura el urmand sa soseasca la Petrolul. Mutarea a fost confirmata in Turcia atat de catre Cosmin Contra cat si telefonic de Ana Maria Prodan pentru blogul lui Cristian Anghelescu: “O să ajungă la voi imediat ce-și va lua viza de Turcia, cum știi, el este cipriot! Imediat se îmbarcă și ajunge sub comanda lui Cosmin.”
Nu in ultimul rand tot de pe blogul jurnalistului ploiestean aflam ca Bokila este in continuare asteptat de catre  Cosmin Contra :Îl mai aștept și pe Bokila, acesta urmând să fie tratat ca orice fotbalist din lot, firește, după amenda de rigoare! Urmează ca el, probabil, să evolueze cât mai convingător, să-și merite primele de joc, și să înțeleagă tot ce a greșit! Dacă nu va ajunge aici este doar problema lui, atunci o să încercăm aducerea unui alt vârf de atac!”

2 comentarii:

  1. cum naiba vin jucatori impresariati de prodanca...?. astfel , oare vom mai castiga vreodata vreun meci cu stelemeaua? cred ca daca era intr-adevar un jucator bun , ar fi fost directionat spre oi, nu spre noi ...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: ca raspuns la ceea ce ati spus va pot oferi raspunsul pertinent si de specialitate a unui jurnalist specialist de la noi, si in acelasi timp un petrolist desavarsit pe numele sau Dragos Trestioreanu. iata ce scrie el pe blogul sau cu privire la Christou Paraskevas: "am vizionat toate jocurile acestei formaţii(U Cluj), am remarcat că este un fotbalist puternic, serios şi preocupat de joc. Nu întâmplător a şi primit banderola, de altfel. Dacă îmi amintesc bine, la partida din tur, de pe “Ilie Oană”, cipriotul era să şi marcheze. Ca transfer, pot spune că este vorba despre unul bun, pe linia celor ale lui Renan şi Romario."
    Nu ne ramane acum decat sa asteptam sa vedem daca asa va fi!
    Forzza Gazarii!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.