duminică, 28 octombrie 2012

Mircea Rednic a demisionat de la Petrolul si a semnat cu Standard Liege

În ciuda victoriei de vineri seară, scor 1-0 la Braşov, Mircea Rednic a decis să îşi rezilieze contractul cu Petrolul Ploieşti. Imediat după încheierea meciului de sub Tâmpa, "Puriul" l-a contactat pe Florian Walter şi l-a anunţat de intenţiile sale.
  Rednic a luat această decizie ca urmare a faptului că a fost contactat de oficialii lui Standard Liege, care l-au convins să accepte postul de antrenor al echipei belgiene.La Petrolul, Rednic a venit la începutul acestui sezon şi a avut ca obiectiv calificarea echipei într-o cupă europeană. A lăsat echipa prahoveană pe locul cinci după 13 etape cu 22 de puncte.
 Demisia lui Mircea Rednic a fost confirmată de finanţatorul echipei, Florian Walter: "Rednic a demisionat! Pleacă la Standard Liege! Ştiam că are o ofertă de la Standard, iar azi a venit confirmarea că poate semna mâine cu Standard. Îmi pare rău că am pierdut un antrenor bun. Nu pot să-i stric drumul dacă e dorit de o echipă mare. Nu am ce să-i reproşez, mai ales că echipa este în obiectiv. Andone nu va veni niciodată la noi. Mulţescu ştim ce antrenor e, nu se pune problema. Va fi un antrenor român, atât pot să vă spun", a spus Walter la DigiSport
Putin mai tarziu  site-ul oficial al lui Standard Liege a confirmat informația DigiSport, anunțând că Mircea Rednic a semnat sâmbătă un contract cu formația belgiană.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.