marți, 30 octombrie 2012

Hamza Younes:" Nu am fost convocat la nationala Tunisiei si din aceasta cauza autoritatile romane mi-au propus sa -mi ofere cetatenia romana!"

Stirea cu propunerea surpriza a lui Hamza Younes la nationala Romaniei care facea inconjurul televiziunilor din Romania acum mai bine de doua saptamani, iata ca prinde din ce in ce mai mult contur.
Aflat in Turcia cu Petrolul Ploiesti, pentru un amical cu Galatasaray Istanbul, Hamza a declarat ca isi doreste sa joace pentru nationala Romaniei.
"Vreau sa joc pentru Romania cat mai repede. M-am adaptat foarte bine in tara voastra, sper sa evoluez alaturi de Mutu, un fotbalist imens. Voi face galerie Romaniei in meciul cu Turcia", a declarat Hamza potrivit gsp.ro
Astfel, ieri a aparut un articol-interviu pe situl unui radio online tunisian , articol in care atacantul nostru Hamza Younes vorbeste in exclusivitate despre posibila lui inregimentare in nationala Romaniei.
 Hamza declara pentru Shems Fm ca oficialitatile romane doresc sa-i acorde cetatenia romana, astfel incat el sa poata evolua pentru prima reprezentativa a tarii noastre. In acelasi timp el se arata foarte surprins si dezamagit ca nationala Tunisiei nu s-a aratat interesata de serviciile sale.
"Stafful tehnic al Tunisiei, nici macar nu s-a deranjat sa trimita un emisar in Romania, pentru a-mi evalua si analiza asa cum trebuie activitatea la echipa mea de club, Petrolul Ploiesti. Pe aceasta cale, ma gandesc foarte serios sa accept propunerea autoritatilor romane de a deveni cetatean roman si automat sa devin si un jucator de baza  al nationalei Romaniei", a declarat Hamza Younes pentru postul de radio tunisian.
 Nascut in Tunisia, Hamza Younes a jucat la formatiile CS Sfaxien si Etoile du Sahel, iar din 2012 este legitimat la Petrolul Ploiesti, echipa pentru care a marcat 18 goluri in 23 de partide.
In acest sezon pana in prezent Hamza a marcat 6 goluri cu Petrolul Ploiesti si a participat în 12 jocuri.

2 comentarii:

  1. In seara aceeasta atacantul de clasa al Petrolului va marca 2 glourii de senzatie si va duce echipa Ploiesteana mai departe pentru o noua cupa.Hamza Younes,,,Hamza Younes,,,Hamza Younes

    RăspundețiȘtergere
  2. Hamza e cel mai bun . Mi se ridica parul pe maini cand da gol. si cand se striga a marcat pentru echipa noastra jucatorul cu numarul 9 HAMZA YOUNES HAMZA YOUNES HAMZA YOUNES Merita sa joace la nationala . Si astazi asteptam sa marchezi hamza sa ne duci mai departe pentru a cucerii o noua cupa. Iti multumim pentru ce faci la Petrolul Ploiesti .Doar FCP <3

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.