sâmbătă, 22 septembrie 2012

HORROR in patria lui Dracula!! Gloria-Petrolul 1-1(0-1)

"Ticalosi fara Glorie"

Ad. Cristea in rolul principal
Prea multe de spus dupa partida din aceasta seara nu sunt de zis. De ce? fiindca am asistat doar la un alt episod din trilogia "Ticalosi fara glorie" varianta romaneasca cea regizata de Mircea Rednic, ci nu de mult mai titratul regizor american Quentin Tarantino. Episodul de astazi: Bistrita - regiune cunoscuta si ca patria lui Dracula, deci toate premisele pentru un horror de Oscar sau de ce nu, de Premiile Gopo ca totusi ne aflam in Romania. Distributia si ea asa cum ne-am obisnuit una de zile mari, in rolurile principale stand doi actori de talie internationala Adrian Cristea si Gicu Grozav. Daca il mai punem la socoteala si pe prestigiosul actor nigerian Anthony(Tony) Nwakaeme, reteta nu poate fi decat una de succes. Oare?
Astfel, dupa episoadele precedente Iasi, Stefan cel Mare, a urmat in aceasta seara Bistrita. De aceea, nu voi scrie nimic legat de desfasurarea partidei, partida prin care Petrolul a pierdut azi ,din nou doua puncte extrem de importante in economia campionatului si in atingerea unuia dintre obiectivele propuse acela de a se clasa pe unul din locurile 1-4. Pot spune decat ca aceasta partida este in oglinda cu cea de la Iasi si cu cea din "Groapa".
Mai vreau sa punctez ceva si cu asta inchei, lasandu-va sa cititi ceea ce am scris imediat dupa incheierea partidei cu dinamo din urma cu cateva etape, mai exact ceea ce a spus la finalul partidei din aceasta seara un specialist pe care eu il apreciez si il consider ca fiind o persoana foarte obiectiva si cu o analiza pertinenta a meciurilor din fiecare etapa. Ma refer aici la Marius Mitran. El a oferit explicatia care mi-a intarit inca odata ca cele spuse de mine dupa partida din Stefan cel Mare au avut acoperire, citez: " Ceea ce ii lipseste Petrolului sau mai bine zis motivul pentru care Petrolul este echipa extremelor, este acela ca ii lipseste unitatea de grup, acea unitate pe care marile echipe o au si care fac din ele o trupa de comando. 
Petrolul este o trupa de comando doar acasa la Ploiesti , din cauza acelui public fantastic , unic in tara care ii impinge pur si simplu de la spate creand acea unitate de care tocmai va vorbeam. In momentul in care Petrolul isi paraseste casa si joaca in deplasare, devine din trupa de comando , o trupa de mercenari. Aceasta este din punctul meu de vedere explicatia Petrolului din momentul actual, echipa asa zisa a extremelor a acestui campionat."
In incheiere va las sa cititi ceea ce am scris imediat dupa partida din Groapa, fiindca dupa umila mea parere concluziile dupa partida din aceasta seara de la Bistrita sunt in oglinda cu cele de acum cateva etape.
Citeste AICI concluziile mele dupa partida cu dinamo.