vineri, 17 august 2012

Vranjes și Geraldo se alatura EUROPEtrolului

UPDATE: In urma cu putine minute la stirile GSP TV, a fost anuntata conferinta de presa din aceasta dupa amiaza pe care Petrolul Ploiesti o va sustine inaintea meciului cu Rapid. Conferinta va fi transmisa LIVE incepand cu orele 17.00 pe GSP Tv.

Conform sitului www.cristian-anghelescu.ro Petrolul s-a miscat repede pe piata transferurilor, exact inaintea meciului de traditie din fotbalul romanesc pe care acestia il au maine in compania Rapidului, pe stadionul Ilie Oana , incepand cu orele 21.30.

Astfel ei au reusit doua transferuri de marca prin aducerea fundasului central portughez Geraldo Alves, post ramas deficitar in urma plecarii polonezului Szukala la Steaua si a mijlocasului bosniac Stojan Vranjes fost la Cfr Cluj si Pandurii Tg Jiu. Potrivit aceluiasi site experimentatul fundas Geraldo Alves va semna cu găzarii astăzi, urmând să se pună la dispoziţia lui Mircea Rednic la prima şedinţă de pregătire a săptămânii viitoare.

De partea cealalta mijlocasul Stojan Vranjes a fost imprumutat de CFR Cluj  de la Pandurii Tg Jiu pana in vara . Acesta, aflat în conflict cu antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, s-a alăturat lotului clujenilor în iarnă, în Antalya, dar nu s-a acomodat cu trupa lui Andone. Vranjes a mai fost dorit, în iarnă, de către cei de la Oţelul Galaţi şi FC Vaslui. Fotbalistul de 25 de ani a marcat opt goluri în 34 de partide în tricoul trupei oltene, fiind şi component al reprezentativei Bosnia şi Herţegovina. Din ultimile informatii Stojan Vranjes a semnat cu Petrolul un contract valabil pe 2 sezoane cu Petrolul Ploiesti.

Astazi la ora 17.00 la stadionul Ilie Oana va avea loc conferinta de presa   saptamanala care prefateaza derbyul de maine contra Rapidului, ocazie prin care cel mai posibil conducerea clubului va anunta oficial si aceste ultime transferuri. Asteptam confirmarea oficiala.

Forzza Petrolul si Bafta mare maine! Pe ei si pe mama lor!