duminică, 8 iulie 2012

sursa foto:dolcesport.ro
Petrolul a incheiat la egalitate partida cu echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, 0-0.Petrolul a inceput cu urmatoarea formula: Hamutovski - Jean Sony, Galamaz ,Hoban ,Ghuillerme - Cristescu, Marinescu,- Cristea ,Oprita, Grozav,- Hamza. Petrolul a dominat prima repriza avand cele mai mari ocazii.Cristescu, Cristea, Oprita,Hamza au trecut pe langa desprinderea scorului ,portarul rusilor scotand de fiecare data  in-extremis. Au existat si doua faze controversate de o parte si de alta, Petrolul putand primi un penalty la un hent facut in careu de catre un aparator al lui Kuban la un sut a lui Grozav, de cealalta parte la poarta noastra la o invalmaseala in careul nostru, Hoban a respins de pe linia portii, mingea lovindu-l si pe acesta in mana.
 A doua repriza Petrolul, si-a continuat acelasi joc bun facut ca in prima repriza, jocul de pase fiind unul bun ,precis singurul dezavantaj vazut dupa aceasta partida fiind aceeasi sterilitate in atac ca si in jocul cu cipriotii de la Anorthosis. Hamza bijuteria noastra  pare sa ii simta lipsa unui fotbalist ca Zerka, acesta fiind omul care ii conferea acestuia culoare si il punea pe acesta in situatie clara de a marca.  In minutul 51 al partidei la o incursiune pe partea stanga, fundasul nostru Ghuillerme a fost depasit de catre un adversar  acesta centrand iar jucatorul lui Dan Petrescu, Shahov in varsta de numai 17 ani a trimis balonul in transversala lui Bornescu. Un minut mai traziu , min.52 Galamaz primeste al doilea galben si este eliminat dupa ce il faulteaza pe jucatorul roman al Kubanului Gigel Bucur. Desi Galamaz a fost eliminat Petrolul a continuat sa joace 11 la 11 , fiind permisa inlocuirea acestuia cu un alt jucator. O ultima faza mai importanta a celei de a doua reprize a fost in minutul 66 atunci cand Achim a centrat perfect de pe partea dreapta iar atacantul nostru Mihai Roman a ratat de putin poarta cu o lovitura de cap. Pana la final s-a jucat mai mult la mijlocul terenului ambele echipe fiind multumite cu o remiza alba. In a doua repriza pentru Petrolul au mai intrat urmatorii jucatori: Bornescu, Achim, Neag, Bikana, Mustivar, Cojocnean, Boudjemaa si Mihai Roman.
Urmatorul meci pentru Petrolul Ploiesti va avea loc marti 10 iulie in compania echipei cehe FK Teplice, echipa ce a terminat sezonul pe locul 5.  

 “Un meci bun de pregătire, între două echipe care îşi încearcă jucătorii, care îşi verifică automatismele şi combinaţiile pe care le fac la antrenamente. Mă bucur că n-am luat gol şi că, din punct de vedere tactic, am jucat foarte bine. Băieţii au făcut ceea ce trebuia, ne-am creat şi ocazii, dar, din păcate, e al doilea meci consecutiv în care n-am reuşit să înscriem. Asta înseamnă că mai avem mult de muncă, dar important e să ne creem ocazii şi o să vină şi golul”, a declarat, la final, Mircea Rednic.

 FC Petrolul Ploieşti– Kuban Krasnodar0-0

FC Petrolul: Hamutovski (46 Bornescu) – Alcenat (53 Achim), Galamaz (51 Neag), Hoban (46 Bikana), Guilherme – Opriţa (46 Boudjemaa), Marinescu (46 Mustivar), Cristescu, Cristea – Grozav (54 Cojocnean), Younes (61 Roman). Antrenor: Mircea Rednic.
Kuban: Boychora – Kozlov, Fidler, Armash, Bugaev – Sosnin, Manojan – Ionov, Shahov (70 Nesterenko), Bucur (80 Lobkarev) – Niculae (56 Sekpet). Antrenor: Dan Petrescu.