miercuri, 27 iunie 2012

Osiako are un mesaj pentru Petrolul si Ploiesti:"I love it here!! "

Patrick Osiako la un pas de un nou angajament cu Petrolul Ploiesti


Internationalul kenyan Patrick Osiako este foarte aproape de a semna un nou angajament cu "Lupii Galbeni".El a declarat in exclusivitate pentru floriantudorache.blogspot.ro ca in mare parte detaliile au fost stabilite si s-a ajuns la un acord de principiu. Pentru a deveni lup cu acte in regula Osiako asteapta un ultim Ok din partea conducerii clubului FC Petrolul Ploiesti, cu privire la o ultima solicitare, ea fiind de natura financiara, una deloc exagerata tinand cont de salariile actuale existente in noul lot al Petrolului. El si-ar dori un contract semnat cu Petrolul pe o perioada de 2 ani cu un salariu anual ce nu ar depasi 100 000 de euro. 
Raspunsul final se pare il vom afla in decursul zilei de maine, Osiako afirmand ca vrea sa se alature echipei numaidecat daca totul va decurge conform planului. 
In alta ordine de idei semne ca totul ar decurge conform planului si ca Patrick Osiako va semna un nou angajament cu Petrolul sta o ultima stire venita in aceasta seara pe situl www.doarpetrolul.ro conform caruia antrenorul Mircea Rednic a renuntat la jucatorii Dorinel Popa venit in aceasta vara pe filiera U Cluj si Alexandru Buhusi. De precizat ca postul lui Dorinel Popa este chiar cel de mijlocas defensiv , identic cu cel al lui Patrick Osiako. Asa ca, nu ne ramane decat sa asteptam raspunsul oficial din partea clubului care va veni cel mai probabil in cursul zilei de maine. 
Daca se va concretiza ii urez de pe acum Welcome back  home Patrick and Good Luck with FCP!!