joi, 31 mai 2012

Proiectul EUROPETROLUL 2013 baga spaima in LIGA 1!!

foto:sport-campina.blogspot.com
În urmă cu câteva minute s-a încheiat conferinţa de presă organizată de conducerea clubului Petrolul Ploieşti.Conform   http://www.observatorulph.ro  au fost prezenţi Daniel Capră, unic acţionar, Vivi Răchită, manager sportiv şi Mircea Rednic, antrenorul echipei. Acesta din urmă a anunţat obiectivul echipei în sezonul viitor: clasarea în primele patru din campionat şi câştigarea Cupei României. Din staful lui Rednic fac parte: Mihai Teja, antrenor secund, Florin Tene, antrenor de portari, doctorul Claudiu Stamatescu, fostul medic de la Universitatea Craiova şi doi preparatori fizici, din care unul este italian. Prezenţi la conferinţă, aproximativ 40 de suporteri au vociferat la auzul componenţei stafului tehnic adus de Rednic, întrebând de ce nu se regăseşte niciun ploieştean. 
Cele  mai importante declaraţii ale lui Rednic au fost:
"Sunt bucuros şi mulţumit că am semnat cu Petrolul. Sunt convins că am făcut alegerea corectă, având în vedere perspectivele de a face performanţă aici. Echipa merită obiective îndrăzneţe. Am fost ales pentru experienţa şi rezultatele din cariera mea de antrenor. Sper să nu-i dezamăgesc pe suporteri.
Obiectivul meu este clasarea în primele patru şi câştigarea Cupei României
Nu renunţ la niciun fotbalist din lotul actual al Petrolului.
Îmi va fi foarte greu să fac din două echipe, Petrolul şi U Cluj, una foarte bună."
Totodata, Daniel Capră, unic acţionar al Petrolului Ploieşti, a nominalizat jucătorii de la U Cluj care au semnat deja contracte cu Petrolul Ploieşti. Aceştia sunt:
Mircea Bornescu – Portar
Adrian Cristea - Mijlocaş ofensiv
Laurenţiu Marinescu - Mijlocaş ofensiv
Sebastian Achim - Fundaş dreapta
Lukas Szukala - Fundaş central
Tony - Atacant
Constantin Grecu - Fundaş stînga
Negocierile cu alţi fotbalişti care au evoluat sezonul trecut pentru U Cluj(Dorinel Popa,Ovidiu Hoban,Steven Pele) vor continua în perioada următoare, după revenirea acestora din vacanţă sau de la naţionala de fotbal, cum este cazul lui Grozav. În total vor fi 13 jucători de la Petrolul (lista oficială AICI) şi 14 de la U Cluj.
O situaţie specială o are fundasul Galamaz, care va semna cu Petrolul doar după ce va avea o întâlnire cu suporterii Petrolului Ploieşti. Dacă aceştia îl vor accepta, atunci va ajunge la Ploieşti.
Oficialii clubului au declarat că salariile fotbaliştilor vor fi echilibrate, cei care provin de la echipa anterioară a Petrolului urmând să semneze contracte pe sume apropiate celor veniţi de la U Cluj.

sursa foto: a1.ro
 Noua vedetă a naţionalei de fotbal a României, Gicu Grozav, are şanse mari să vină la Ploieşti!
 Unul dintre cei mai doriţi fotbalişti de marile cluburi din Capitală, Gicu Grozav, are mari şanse să semneze cu Petrolul Ploieşti Antrenorul Mircea Rednic a declarat că îl poate convinge să facă parte din lotul Lupilor Galbeni pentru că a fost prietenul fiicei sale. Grozav a marcat, aseară, unicul gol al meciului câştigat de naţionala României cu Elveţia, în deplasare.
 In final, Daniel Capră, unicul acţionar al Petrolului, a declarat că bugetul echipei Petrolul Ploieşti pentru noul sezon va fi de cel puţin 5,5 milioane de euro.