joi, 17 mai 2012

Pandurii Tg. Jiu - Petrolul Ploiesti 1-0 (1-0)

sursa foto: prosport.ro
Pandurii Targu Jiu a reusit sa mai adune trei puncte in clasamentul Ligii I, dupa ce a castigat disputa cu Petrolul Ploiesti, la limita, scor 1-0. 


Prima parte a fost o mare dezamagire pentru fani, care au vazut un fotbal fara mari ocazii, cu un joc incalcit si fara stralucire. Cei doi portari au fost rar deranjati, Dina, Voiculet si Nistor fiind ratangii de serviciu. In cele din urma a aparut si golul, Grigoras (43′) deschizand scorul cu un sut din mijlocul careului.
Golul din prima repriza le-a dat elan oltenilor care au pus stapanire pe joc in mitanul secund. Lemnaru l-a incercat pe Valinicius din afara careului, dar portarul Petrolului a fost la post. Acelasi Lemnaru si-a mai incercat norocul si cu un sut din 6 metri, insa mingea a trecut peste poarta. Replica Petrolului a aparut prin Oprita care a reluat din foarfeca centrarea lui Dumitru, dar peste poarta. Voiculet (72′) a reusit sa inscrie, insa golul sau a fost anulat pentru offside. Oaspetii au raspuns imediat prin Neagu, dar Lazar a avut o parada superba scotand de sub tranversala “bomba” trimisa de la 30 de metri.
 Meciul se incheie in nota dominarii "lupilor galbeni" care rateaza egalarea in minutul 93 atunci cand Oprita trimite putin peste transversala dupa o centrare buna a lui Roman.
 
Pandurii Tg Jiu – Petrolul Ploiesti: (1-0)
Marcatori: 44′ Grigoras
Cartonse galbene: 29′ Cristea, 37′ Unguresan – 41′ Sitnik, 56′ Neagu

Pandurii: Lazar, Ungurusan, Viera, Rusu, Vlad, Voiculet, Nistor, Pintilii, Grigoras (69′ Batin), Lemnaru (85′ Avramescu), Cristea (89′ Brata)
Rezerve: Mingote, Tataru, Cardoso

Petrolul: Valincius, Maxim, Bikana, Melinte, Straut, Sitnik (53′ Neagu), Barbulescu, Negru, Borza (36′ Dumitru), Dina (78′ Roman), Oprita
Rezerve: Hamutovski, Stoica, Linares, Tudor

 Au arbitrat: Horaţiu Feşnic – Cristian Nica şi Gabriel Stroie.
Arbitru de rezervă: Dan Monea.
Observatori: Rodion Cămătaru şi Constantin Ştefan.

sursa:sport365.ro