sâmbătă, 7 aprilie 2012

Petrolul Ploiesti injoseste Dinamo !! Dinamo-Petrolul 1-3(0-0)

sursa foto: stl.ro

"Asta-i ambitia , asta-i traditia de altadat'!!!"
Petrolul a obţinut o victorie uriaşă în această seară, impunându-se cu 3-1 pe terenul lui Dinamo Bucureşti. Toate golurile au fost marcate după pauză, pentru “lupi” punctând Hamza Younes (59), Daniel Opriţa (69) şi Damien Boudjemaa (90+1).
 

Fără să exceleze în spectaculozitate, prima repriză a meciului din „Ştefan cel Mare” a fost una relativ echilibrată. Dinamoviştii au avut un uşor control teritorial, dar şi cea mai importantă ocazie de gol, cu şase minute înainte de pauză, atunci când Curtean, scăpat singur pe partea stângă, n-a reuşit să-l învingă pe Hamutovski, intervenţia bielorusului menţinând tabela nemodificată.
Cu Dănciulescu aruncat în luptă imediat după reluare, Dinamo a început mai bine partea secundă, trecând de câteva ori pe lângă deschiderea scorului. Dănciulescu (51) a lovit transversala, iar, trei minute mai târziu, a şutat puternic de la 22 de metri, obligându-l pe Hamutovski să respingă în corner. În plină ofensivă bucureşteană, Petrolul a dat, însă, lovitura, YOUNES (59), cu o foarfecă de senzaţie, lăsându-l spectator pe Bălgrădean: 0-1! Zece minute mai târziu, Boudejmaa l-a ridiculizat pe Luchin, în partea stângă, şi a centrat în faţa porţii, iar OPRIŢA, venit din spate, a ridicat scorul la 2-0. În prelungiri, Boudjemaa (90+1) a desăvârşit spectacolul, cu încă o execuţie de excepţie, un lob de la 35 de metri peste un Bălgrădean surprins ieşit dintre buturi!
Niculae a redus din handicap la ultima fază, prea târziu însă ca „lupii” să mai poată scăpa victoria. Petrolul a obţinut, astfel, trei puncte uriaşe, ce o ajută să continue cu şanse foarte mari lupta pentru salvarea de la retrogradare. Vinerea viitoare, Petrolul va juca, pe „Ilie Oană”, cu CFR Cluj.

Dinamo Bucureşti – FC Petrolul Ploieşti 1-3 (0-0)

Marcatori: Niculae (90+3)/Younes (59), Opriţa (69), Boudjemaa (90+1).
Dinamo: Bălgrădean – Scarlatache, Luchin, Grigore, Pulhac (67 Ţucudean) – Rus, Kone, Munteanu, Curtean – Platini (46 Dănciulescu), Niculae. Antrenor: Liviu Cibotariu.
Petrolul: Hamutovski – Străuţ, Alvaro Silva, Bikana, Maxim – Mustivar, Negru (77 Ben Djemia) – Opriţa, Boudjemaa, Younes (72 Buhuşi) – Zerka (46 Osiako). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.
Au arbitrat: Paul Unimatan – Andrei Constantinescu şi Bogdan Gheorghe.
Arbitru de rezervă: Lucian Rusandu.
Observatori: Paul Mincu şi Dan Berbecaru.(sursa:fcpetrolul.ro)

P.S. Tin sa va multumesc public pentru bucuria,si extazul pe care mi l ati creat! se pare ca am avut premonitia ca o sa i subordonati!! nu se putea sa primesc un cadou mai frumos pt maine!! FCP ♥
Mai jos atasez poza cu cateva minute inainte de inceperea meciului prin care simteam si le ceream "lupilor" sa i subordoneze!!